Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Președintele grupului Maschio Gaspardo s-a sinucis prin împușcare

Autor: Maria Demetriadjoi, 25 iunie, 2015

Egidio Maschio, în vârstă de 73 de ani, președintele grupului de firme Maschio Gaspardo s-a sinucis, miercuri dimineață, în biroul lui din orașul italian Cadoneghe, din regiunea Padova. Surse din Poliția italiană au declarat presei că omul de afaceri s-a împușcat în piept.

 

Cu o seară înainte, scriu jurnaliștii de la Il Mattino di Padova, președintele a cinat cu familia sa. A fost calm, chiar a glumit, ca de obicei, și nimic nu le-a dat de bănuit membrilor familiei că ar avea de gând să facă un asemenea gest. În urmă cu aproximatv 20 de zile, Egidio Maschio a numit doi noi manageri în funcție pentru a completa boardul companiei. Grupul de firme are 2.000 de angajați și o cifră de afaceri de 324 de milioane de euro pe an. Președintele a declarat atunci că e o schimbare istorică pentru companie și că, într-o perioadă în care multe companii italiene au falimentat, grupul de firme condus de el, a înregistrat o creștere.

 

În ultimii trei ani, grupul de firme ar fi investit 120 de milioane de euro în dezvoltarea unor pagini web ale companiei din Italia și a unui site din SUA. Să te îndatorezi e o acțiune de curaj, spunea Egidio Maschio. Motivul pentru care a ales omul de afaceri să renunțe la viață rămâne, deocamdată, necunoscut.

 

Grupul de firme este pe piață de 50 de ani, produce 30 de game de mașini agricole, are 19 centre de producție, 16 în Italia și 3 în România, China și India, și 12 filiale comerciale în toată lumea. Compania a deschis filiala din România în 2003 și are sediul în Chișineu Criș, județul Arad. Mirco și Andrea Maschio vor continua munca începută de tatăl lor, informează Agroinfo.

Afacerile din sectorul cărnii, analizate la Meat.Milk 2019 în Workshop
Autor: meatmilk  /   marți, 9 aprilie 2019

Aflat în degringoladă, cel puțin din perspectiva aprovizionării cu materie primă, afacerile din sectorul românesc al cărnii vor fi analizate în dezbaterea din finalul workshop-ului Carne, din după-amiaza zilei de 30 mai a conferinței internaționale Meat.Milk 2019.   Pe lângă modificarea structurală a consumului, lucru care...

Forumul Autorității Europene pentru Siguranța Alimentelor, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 5 aprilie 2019

(Comunicat) În perioada 2-4 aprilie a avut loc la București Forumul Consultativ al Autorității Europene pentru Siguranța Alimentelor (EFSA) și vizita directorului executiv al acestei instituții, dr. Bernhard URL, evenimente organizate de către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor...