Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Președintele Romalimenta, Sorin Minea, va fi prezent la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkvineri, 12 februarie, 2016

Președintele federației Romalimenta, domnul Sorin Minea, va participa la cea de-a V-a ediție a Conferinței Internaționale Meat & Milk, manifestare care va avea loc în zilele de 12-13 mai, 2016, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

Absolvent al UASMV si Doctor in Medicina Veterinara, domnul Sorin Minea este Presedinte al companiilor Angst si Salsi, indeplinind, totodata, si indatoririle functiei de Presedinte al Federatiei Patronatelor din Industria Alimentara Romalimenta, dupa ce o perioada indelungata a ocupat concomitent si functia de Presedinte al Asociatiei Romane a Carnii.

 

Din pozitia pe care o ocupa, domnul Minea a fost in permanenta unul dintre liderii de opinie ai Industriei de carne din Romania, sustinand in fata autoritatilor interesele investitorilor din intreaga industrie alimentara. La editia din acest an, domnul Minea va participa in ziua de 12 mai la dezbaterea „Pretul, o disputa fara sfarsit”, din Workshop-ul Procesatori-Carne, precum si la Masa rotunda din ziua de 13 mai, care va purta titlul „Sectoarele de carne si lapte, intre promisiunile autoritatilor si certitudinile aspre ale realitatii”.

Detalii despre organizarea evenimentului, și înscrieri, pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21.

FIC: România nu mai este competitivă ca mediu de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat FIC) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în septembrie 2018) aduc câteva noutăți legate de piața muncii și de fiscalitate.   În același timp, în rândul membrilor FIC persistă dihotomia dintre așteptările...

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...