Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Președintele Romalimenta, Sorin Minea, va fi prezent la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkvineri, 12 februarie, 2016

Președintele federației Romalimenta, domnul Sorin Minea, va participa la cea de-a V-a ediție a Conferinței Internaționale Meat & Milk, manifestare care va avea loc în zilele de 12-13 mai, 2016, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

Absolvent al UASMV si Doctor in Medicina Veterinara, domnul Sorin Minea este Presedinte al companiilor Angst si Salsi, indeplinind, totodata, si indatoririle functiei de Presedinte al Federatiei Patronatelor din Industria Alimentara Romalimenta, dupa ce o perioada indelungata a ocupat concomitent si functia de Presedinte al Asociatiei Romane a Carnii.

 

Din pozitia pe care o ocupa, domnul Minea a fost in permanenta unul dintre liderii de opinie ai Industriei de carne din Romania, sustinand in fata autoritatilor interesele investitorilor din intreaga industrie alimentara. La editia din acest an, domnul Minea va participa in ziua de 12 mai la dezbaterea „Pretul, o disputa fara sfarsit”, din Workshop-ul Procesatori-Carne, precum si la Masa rotunda din ziua de 13 mai, care va purta titlul „Sectoarele de carne si lapte, intre promisiunile autoritatilor si certitudinile aspre ale realitatii”.

Detalii despre organizarea evenimentului, și înscrieri, pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21.

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...

Invitații emisiunii Meat.Milk din 27 aprilie au fost Dorin Cojocaru și Florin Căpățână
Autor: meatmilk  /   luni, 30 aprilie 2018

Emisiunea Meat.Milk din seara de 27 aprilie 2018 i-a avut ca invitați pe domnii Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR și Director de Dezvoltare Durabilă și Relații Instituționalizate Carrefour.     În cadrul emisiunii, domnul Florin Căpățână a descris pe scurt evenimentul derulat în...