Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Președintele Romalimenta, Sorin Minea, va fi prezent la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkvineri, 12 februarie, 2016

Președintele federației Romalimenta, domnul Sorin Minea, va participa la cea de-a V-a ediție a Conferinței Internaționale Meat & Milk, manifestare care va avea loc în zilele de 12-13 mai, 2016, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

Absolvent al UASMV si Doctor in Medicina Veterinara, domnul Sorin Minea este Presedinte al companiilor Angst si Salsi, indeplinind, totodata, si indatoririle functiei de Presedinte al Federatiei Patronatelor din Industria Alimentara Romalimenta, dupa ce o perioada indelungata a ocupat concomitent si functia de Presedinte al Asociatiei Romane a Carnii.

 

Din pozitia pe care o ocupa, domnul Minea a fost in permanenta unul dintre liderii de opinie ai Industriei de carne din Romania, sustinand in fata autoritatilor interesele investitorilor din intreaga industrie alimentara. La editia din acest an, domnul Minea va participa in ziua de 12 mai la dezbaterea „Pretul, o disputa fara sfarsit”, din Workshop-ul Procesatori-Carne, precum si la Masa rotunda din ziua de 13 mai, care va purta titlul „Sectoarele de carne si lapte, intre promisiunile autoritatilor si certitudinile aspre ale realitatii”.

Detalii despre organizarea evenimentului, și înscrieri, pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21.

Noutăți la Meat Milk 2019: Forum Retail
Autor: meatmilk  /   marți, 12 martie 2019

Ediția 2019 a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, evenimentul central în calendarul anual de manifestări de profil, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața...

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...