Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Prestigioasa companie Elopak-Norvegia, va expune la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkjoi, 4 aprilie, 2019

Una dintre cele mai prestigioase companii, la nivel mondial, din domeniul tehnologiilor de ambalare, Elopak, din Norvegia, își va prezenta ultimele soluții, produse și servicii în cadrul secțiunii Expo a expo-conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Reprezentanții prestigioasei firme vor fi însoțiți de specialiștii români ai companiei Integris 2K, aceea care furnizează tehnologii pentru fermierii din România (http://www.tehnicadeferma.ro/ ).

 

Elopak este un furnizor internațional de soluții de ambalare pe bază de hârtie pentru alimente lichide. Înființată în Norvegia și deținută în întregime de Grupul Ferd (unul dintre cele mai mari grupuri industriale private din Norvegia), Elopak își dezvoltă continuu experiența, pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale produselor alimentare ambalate.

 

Țelul Elopak este de a sparge limitele tehnologice la fiecare nivel al ambalajului: standarde de prelucrare, știință alimentară, analize logistice și concepte de ambalare, alături de o abordare bazată pe sisteme care caracterizează în mod unic contribuția Elopak la lumea ambalajelor.

 

 

Peste o jumătate de secol de expansiune și creștere continuă, vede o corporație cu adevărat globală care operează pe toate continentele. Cu o penetrare în profunzime printr-o rețea de unități de piață și asociați în peste 40 de țări, plus clienți peste 80 de ani, Grupul Elopak încearcă să-și aducă expertiza internațională și tehnologia produselor pe piețe noi.

Romprix participă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Firma Romprix, care activează în domeniul etichetării, va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai.   Activitatea începută în 1994, precum şi o politică managerială în care cumpărătorul este întotdeauna pe...

Tetra Pak face transferul la Industry 4.0
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 18 aprilie 2019

Tetra Pak a lansat o platformă conectată, transformând cutiile de lapte în ambalaje digitale, făcând astfel transferul la Industry 4.0. Mutarea vine după ce compania a efectuat studii pilot cu clienți din Spania, Rusia, Republica Dominicană și India, constantându-se o creștere a vânzărilor de 16%, printr-o simplă campanie de...