Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Prestigioasa companie Elopak-Norvegia, va expune la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkjoi, 4 aprilie, 2019

Una dintre cele mai prestigioase companii, la nivel mondial, din domeniul tehnologiilor de ambalare, Elopak, din Norvegia, își va prezenta ultimele soluții, produse și servicii în cadrul secțiunii Expo a expo-conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Reprezentanții prestigioasei firme vor fi însoțiți de specialiștii români ai companiei Integris 2K, aceea care furnizează tehnologii pentru fermierii din România (http://www.tehnicadeferma.ro/ ).

 

Elopak este un furnizor internațional de soluții de ambalare pe bază de hârtie pentru alimente lichide. Înființată în Norvegia și deținută în întregime de Grupul Ferd (unul dintre cele mai mari grupuri industriale private din Norvegia), Elopak își dezvoltă continuu experiența, pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale produselor alimentare ambalate.

 

Țelul Elopak este de a sparge limitele tehnologice la fiecare nivel al ambalajului: standarde de prelucrare, știință alimentară, analize logistice și concepte de ambalare, alături de o abordare bazată pe sisteme care caracterizează în mod unic contribuția Elopak la lumea ambalajelor.

 

 

Peste o jumătate de secol de expansiune și creștere continuă, vede o corporație cu adevărat globală care operează pe toate continentele. Cu o penetrare în profunzime printr-o rețea de unități de piață și asociați în peste 40 de țări, plus clienți peste 80 de ani, Grupul Elopak încearcă să-și aducă expertiza internațională și tehnologia produselor pe piețe noi.

Premieră tehnologică europeană, de la Tetra Pak
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 iulie 2019

(Comunicat) Tetra Pak a anuntat inceperea testelor pentru introducerea in Europa a paielor din hartie pentru bauturi. Astfel, Tetra Pak devine prima companie de ambalaje din carton care ofera astfel de paie pentru bauturi la cutie in Europa.   Compania si-a anuntat totodata intentia de a-si face publice inovatiile in domeniul...

SIG a lansat cartonul aseptic cu folie de aluminiu certificată ASI
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 18 iulie 2019

Pentru prima oară, SIG a lansat cartoane aseptice cu folie de aluminiu certificată ASI, disponibilă pentru consumatori, realizate în parteneriat cu B-Better, un brand de start de la platforma Unilever's Future Platform.   Aprovizionarea responsabilă   Standardul de inițiativă pentru managementul aluminiului (ASI) este...