Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Prestigioasa companie Elopak-Norvegia, va expune la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkjoi, 4 aprilie, 2019

Una dintre cele mai prestigioase companii, la nivel mondial, din domeniul tehnologiilor de ambalare, Elopak, din Norvegia, își va prezenta ultimele soluții, produse și servicii în cadrul secțiunii Expo a expo-conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Reprezentanții prestigioasei firme vor fi însoțiți de specialiștii români ai companiei Integris 2K, aceea care furnizează tehnologii pentru fermierii din România (http://www.tehnicadeferma.ro/ ).

 

Elopak este un furnizor internațional de soluții de ambalare pe bază de hârtie pentru alimente lichide. Înființată în Norvegia și deținută în întregime de Grupul Ferd (unul dintre cele mai mari grupuri industriale private din Norvegia), Elopak își dezvoltă continuu experiența, pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale produselor alimentare ambalate.

 

Țelul Elopak este de a sparge limitele tehnologice la fiecare nivel al ambalajului: standarde de prelucrare, știință alimentară, analize logistice și concepte de ambalare, alături de o abordare bazată pe sisteme care caracterizează în mod unic contribuția Elopak la lumea ambalajelor.

 

 

Peste o jumătate de secol de expansiune și creștere continuă, vede o corporație cu adevărat globală care operează pe toate continentele. Cu o penetrare în profunzime printr-o rețea de unități de piață și asociați în peste 40 de țări, plus clienți peste 80 de ani, Grupul Elopak încearcă să-și aducă expertiza internațională și tehnologia produselor pe piețe noi.

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Rondocarton își va expune soluțiile de ambalare la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Rondocarton, parte a companiei austriece Rondo Ganahl Aktiengesellschaft, își va expune soluțiile de ambalare în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.   Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o companie de familie...