Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Preț de șoc pe piața americană a cărnii de vită!

Autor: Miruna Soresculuni, 8 februarie, 2016

Condițiile de pe piața cărnii de vită din SUA sunt în cădere liberă, începând din anii 2014-2015. Prețul pe” pound”  al cărnii de vită din SUA a scăzut cu aproximativ 28% în perioada ianuarie-decembrie 2015, conform datelor statistice ale societății Index Mundi.

 

Această spirală descendentă a prețurilor cărnii de vită, care a început să scadă din septembrie 2014, a creat mari probleme procesatorilor de bovine. ”Dinamica de aprovizionare globală de carne de vită a dus la o corecție mare de preț. La toate acestea, ciclul arată că prețurile vor continua să aibă o tendință mai scăzută și în anii 2016, 2017 și 2018”, a spus Randy Blach, CEO al organizației de cercetare CattleFax. CattleFAx este o firmă de cercetare de date și analiză, specializată în furnizarea de perspectivă de atac în cazul industriei golbale de carne de vită.

 

”Marjele de carne de vacă și vițel vor fi în continuare profitabile, dar în mod substanțial mult mai mici decât în ultimii doi ani”, a declarat Kevin Bun, analist la CattleFax. ”Rusia și China reprezintă încă cele mai mari oportunități pentru carnea de vită dinSUA, dar restricțiile comerciale vor continua să limiteze exporturile și în acest an”, este concluzia specialiștilor americani, potrivit Globalmeatnews.com.

A fost încheiat Tratatul de Liber-schimb UE-Japonia
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Uniunea Europeană și Japonia au încheiat Acordul de Liber-schimb. Acordul de parteneriat economic (APE) între UE și Japonia a intrat în vigoare la 1 februarie 2019. Întreprinderile și consumatorii din întreaga Europă și din Japonia pot profita acum de cea mai mare zonă de comerț deschis din lume. În România, 271 de...

Interpack Dusseldorf își extinde operațiunile în Africa
Autor: meatmilk  /   vineri, 14 decembrie 2018

(Comunicat) Interpack-Messe Düsseldorf se extinde în regiunea Orientul Mijlociu (MEA), sub denumirea de "PACprocess MEA", care va avea loc anual la Centrul Internațional de Expoziții din Cairo, începând din decembrie 2019.   Târgul de comerț poate conta pe sprijinul larg numeroși parteneri de afaceri și organizații...