Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pretul carnii de porc va creste in germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tonnies, cel mai mare abator din Germania, a prezis ca, in aceasta vara, pretul la carnea de porc va creste cu pana la 10 procente, de la 1,32 euro/kg pana la 1,46 euro/kg, scrie presa locala.

In acest moment preturile in Germania si Danemarca sunt deja usor mai ridicate decat in Franta si Olanda, iar nemtii inregistreza de obicei cresteri la pretul carnii vara, in timpul sezonului de barbecue.

Tonnies Group mai estimeaza ca, datorita acestui trend, cifra de afaceri a companiei va creste la 4 miliarde de euro, fata de 3,9 miliarde in 2009. In urmatorii 5 ani Tonnies planuieste sa isi mareasca cifra de afaceri la 5 miliarde de euro prin extinderea pe piata rusa si chineza.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...