Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pretul carnii de porc va creste in germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tonnies, cel mai mare abator din Germania, a prezis ca, in aceasta vara, pretul la carnea de porc va creste cu pana la 10 procente, de la 1,32 euro/kg pana la 1,46 euro/kg, scrie presa locala.

In acest moment preturile in Germania si Danemarca sunt deja usor mai ridicate decat in Franta si Olanda, iar nemtii inregistreza de obicei cresteri la pretul carnii vara, in timpul sezonului de barbecue.

Tonnies Group mai estimeaza ca, datorita acestui trend, cifra de afaceri a companiei va creste la 4 miliarde de euro, fata de 3,9 miliarde in 2009. In urmatorii 5 ani Tonnies planuieste sa isi mareasca cifra de afaceri la 5 miliarde de euro prin extinderea pe piata rusa si chineza.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...