Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pretul carnii de porc va creste in germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tonnies, cel mai mare abator din Germania, a prezis ca, in aceasta vara, pretul la carnea de porc va creste cu pana la 10 procente, de la 1,32 euro/kg pana la 1,46 euro/kg, scrie presa locala.

In acest moment preturile in Germania si Danemarca sunt deja usor mai ridicate decat in Franta si Olanda, iar nemtii inregistreza de obicei cresteri la pretul carnii vara, in timpul sezonului de barbecue.

Tonnies Group mai estimeaza ca, datorita acestui trend, cifra de afaceri a companiei va creste la 4 miliarde de euro, fata de 3,9 miliarde in 2009. In urmatorii 5 ani Tonnies planuieste sa isi mareasca cifra de afaceri la 5 miliarde de euro prin extinderea pe piata rusa si chineza.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...