Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pretul carnii de porc va creste in germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tonnies, cel mai mare abator din Germania, a prezis ca, in aceasta vara, pretul la carnea de porc va creste cu pana la 10 procente, de la 1,32 euro/kg pana la 1,46 euro/kg, scrie presa locala.

In acest moment preturile in Germania si Danemarca sunt deja usor mai ridicate decat in Franta si Olanda, iar nemtii inregistreza de obicei cresteri la pretul carnii vara, in timpul sezonului de barbecue.

Tonnies Group mai estimeaza ca, datorita acestui trend, cifra de afaceri a companiei va creste la 4 miliarde de euro, fata de 3,9 miliarde in 2009. In urmatorii 5 ani Tonnies planuieste sa isi mareasca cifra de afaceri la 5 miliarde de euro prin extinderea pe piata rusa si chineza.

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...