Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Preţul gazelor va creşte de la 1 ianuarie cu 1%

Autor: Meat MIlkvineri, 29 noiembrie, 2013

În această perioadă, în care companiile își alcătuiesc planul de afaceri și investiții pentru anul viitor, una dintre temeri pare a se fi spulberat, lăsând parcă loc de mai bine, în privința costurilor tehnologice.

Astfel, preţul gazelor pentru populaţie va creşte de la 1 ianuarie cu 1% , nu cu 2%, cum este stabilit prin calendarul de liberalizare asumat faţă de FMI.Anunţul a fost făcut de preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, Niculae Havrileţ, informeaza AmosNews.

Şi asta pentru că România importă mai puţine gaze. Havrileţ a mai precizat că pentru firme majorarea se va situa între 1 si 2 procente.

Guvernul s-a angajat faţă de FMI să renunţe la preţurile reglementate la electricitate şi gaze, termenul final fiind 2018. (AmosNews)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...