Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pretul, gustul si brandul depasesc etichetarea nutritionala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Foodnavigator.com, pretul, gustul si brandul anuleaza eticheta nutritionala cand vine vorba de ce anume determina consumatorii sa achizitioneze un produs si nu altul, dupa cum arata un proiect recent de cercetare al Consiliului European de Informatie (EUFIC).

Organizatia a reanalizat evidenta stiintifica publicata intre 2007 si Martie 2012 despre influenta etichetarii nutritionale in comportamentul consumatorilor de produse alimentare si bauturi. Cercetatorii EUFIC au probat baza publica online de date Pubmed si Reteaua de Cercetare Sociala si Știintifica pentru publicatiile stiintifice privind etichetarea nutritionala si obezitatea .

Ei au concluzionat ca, cumparatorii stiu indeajuns incat sa fie capabili sa foloseasca diferitele scheme nutritionale pentru a identifica optiunile pentru produsele cu nivel scazut de calorii, dar le lipseste motivatia ca sa ia atitudine fata de acest aspect. Pretul, gustul si brandul primeaza cu mult in a influenta decizia de cumparare a consumatorilor, declara EUFIC.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...