Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pretul la preparate din carne in usoara scadere in germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pretul la preparate din carne este in usoara scadere in Germania, in preajma sarbatorilor de iarna, cele mai mici valori inregistrandu-se in lanturile locale de supermarket-uri – Aldi, Lidl, Penny, Netto si Norma.
Aldi afiseaza preturi mai mici cu pana la 6% pentru 11 tipuri de preparate din carne, inclusiv pentru salamurile premium in timp ce Penny a extins aceasta masura la 20 de tipuri de mezeluri. Supermaket-urile nemtesti Edeka si Rewe au anuntat, de asemenea, intentia de a scadea preturile la preparatele din carne produse sub marca proprie. Un oficial Rewe Group spune ca s-a luat aceasta decizie deoarece pretul de vanzare la carnea de porc este foarte convenabil, pe fondul surplusului existent pe piata locala.

Un oficial al Ministerului German al Agriculturii, Ralph Brockhouse, a explicat pentru presa femonenul, subliniind ca aceasta competitie intre lanturile de supermarket-uri nemtesti ramane inca foarte stransa comparativ cu alte state ale UE. Preturile la alimente au inceput sa scada in Germania de mai bine de o saptamana, nu doar la preparatele din carne ci si la faina si zahar.

CC a aprobat preluarea Frigotehnica de către Roca SA
Autor: meatmilk  /   joi, 19 iulie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Platforma ROCA SA preia companiile Frigotehnica SRL şi Eco Clima Industrial SRL.   Platforma ROCA SA, înfiinţată în anul 2017, este o platformă de investiţii şi management dedicată finanţării companiilor româneşti aflate în dificultate (financiară, de...

Smithfield Foods își extinde operațiunile în Polonia
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 19 iulie 2018

Smithfield Foods intenționează să valorifice cererea de carne de pasăre din Marea Britanie investind într-o companie de profil cu sediul în Morliny, Polonia.   Această mișcare este menită să sporească atenția Smithfield Foods asupra cărnii albe prelucrate, sectorul oferind o oportunitate de creștere a afacerilor. Compania...