Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pretul la preparate din carne in usoara scadere in germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pretul la preparate din carne este in usoara scadere in Germania, in preajma sarbatorilor de iarna, cele mai mici valori inregistrandu-se in lanturile locale de supermarket-uri – Aldi, Lidl, Penny, Netto si Norma.
Aldi afiseaza preturi mai mici cu pana la 6% pentru 11 tipuri de preparate din carne, inclusiv pentru salamurile premium in timp ce Penny a extins aceasta masura la 20 de tipuri de mezeluri. Supermaket-urile nemtesti Edeka si Rewe au anuntat, de asemenea, intentia de a scadea preturile la preparatele din carne produse sub marca proprie. Un oficial Rewe Group spune ca s-a luat aceasta decizie deoarece pretul de vanzare la carnea de porc este foarte convenabil, pe fondul surplusului existent pe piata locala.

Un oficial al Ministerului German al Agriculturii, Ralph Brockhouse, a explicat pentru presa femonenul, subliniind ca aceasta competitie intre lanturile de supermarket-uri nemtesti ramane inca foarte stransa comparativ cu alte state ale UE. Preturile la alimente au inceput sa scada in Germania de mai bine de o saptamana, nu doar la preparatele din carne ci si la faina si zahar.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...