Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Pretul la preparate din carne in usoara scadere in germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pretul la preparate din carne este in usoara scadere in Germania, in preajma sarbatorilor de iarna, cele mai mici valori inregistrandu-se in lanturile locale de supermarket-uri – Aldi, Lidl, Penny, Netto si Norma.
Aldi afiseaza preturi mai mici cu pana la 6% pentru 11 tipuri de preparate din carne, inclusiv pentru salamurile premium in timp ce Penny a extins aceasta masura la 20 de tipuri de mezeluri. Supermaket-urile nemtesti Edeka si Rewe au anuntat, de asemenea, intentia de a scadea preturile la preparatele din carne produse sub marca proprie. Un oficial Rewe Group spune ca s-a luat aceasta decizie deoarece pretul de vanzare la carnea de porc este foarte convenabil, pe fondul surplusului existent pe piata locala.

Un oficial al Ministerului German al Agriculturii, Ralph Brockhouse, a explicat pentru presa femonenul, subliniind ca aceasta competitie intre lanturile de supermarket-uri nemtesti ramane inca foarte stransa comparativ cu alte state ale UE. Preturile la alimente au inceput sa scada in Germania de mai bine de o saptamana, nu doar la preparatele din carne ci si la faina si zahar.

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...