Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pretul la preparate din carne in usoara scadere in germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pretul la preparate din carne este in usoara scadere in Germania, in preajma sarbatorilor de iarna, cele mai mici valori inregistrandu-se in lanturile locale de supermarket-uri – Aldi, Lidl, Penny, Netto si Norma.
Aldi afiseaza preturi mai mici cu pana la 6% pentru 11 tipuri de preparate din carne, inclusiv pentru salamurile premium in timp ce Penny a extins aceasta masura la 20 de tipuri de mezeluri. Supermaket-urile nemtesti Edeka si Rewe au anuntat, de asemenea, intentia de a scadea preturile la preparatele din carne produse sub marca proprie. Un oficial Rewe Group spune ca s-a luat aceasta decizie deoarece pretul de vanzare la carnea de porc este foarte convenabil, pe fondul surplusului existent pe piata locala.

Un oficial al Ministerului German al Agriculturii, Ralph Brockhouse, a explicat pentru presa femonenul, subliniind ca aceasta competitie intre lanturile de supermarket-uri nemtesti ramane inca foarte stransa comparativ cu alte state ale UE. Preturile la alimente au inceput sa scada in Germania de mai bine de o saptamana, nu doar la preparatele din carne ci si la faina si zahar.

Cursul Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

Inaq Consulting-IFS Training Center organizează un nou curs: ”Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS”. vezi toate detaliile despre curs   Program și localizări:   București 27-28.02.2018 Inscrie-te acum! Sibiu 01-02.03.2018 Timișoara 01-02.03.2018 Brașov  06-07.03.2018 Suceava...

MADR: Modificări ale legislației schemelor de plăți în agricultură
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care transpune prevederile Regulamentului (UE) 2017/2393, ce a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 și totodată aduce unele clarificări prevederilor existente. Modificările si clarificările aduse au implicații asupra cererilor unice de plată aferente anului 2018, care se depun...