Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pretul la preparate din carne in usoara scadere in germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pretul la preparate din carne este in usoara scadere in Germania, in preajma sarbatorilor de iarna, cele mai mici valori inregistrandu-se in lanturile locale de supermarket-uri – Aldi, Lidl, Penny, Netto si Norma.
Aldi afiseaza preturi mai mici cu pana la 6% pentru 11 tipuri de preparate din carne, inclusiv pentru salamurile premium in timp ce Penny a extins aceasta masura la 20 de tipuri de mezeluri. Supermaket-urile nemtesti Edeka si Rewe au anuntat, de asemenea, intentia de a scadea preturile la preparatele din carne produse sub marca proprie. Un oficial Rewe Group spune ca s-a luat aceasta decizie deoarece pretul de vanzare la carnea de porc este foarte convenabil, pe fondul surplusului existent pe piata locala.

Un oficial al Ministerului German al Agriculturii, Ralph Brockhouse, a explicat pentru presa femonenul, subliniind ca aceasta competitie intre lanturile de supermarket-uri nemtesti ramane inca foarte stransa comparativ cu alte state ale UE. Preturile la alimente au inceput sa scada in Germania de mai bine de o saptamana, nu doar la preparatele din carne ci si la faina si zahar.

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...

Din cauza PPA, efectivele de porci din China au scăzut cu 16,6%!
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 20 martie 2019

Efectivele de porci din China au scăzut cu 16,6%, în februarie 2019, față de ferbuarie anul trecut, potrivit cifrelor oficiale. Acestea sunt primele date concrete, oficiale, anunțate de autoritățile chineze, care indică efectul febrei porcine africane asupra sectorului de ceștere a porcilor din această țară.   Datele au fost...