Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pretul mediu al alimentelor in tara noastra se situeaza la 68% din media ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Romania a avut anul trecut, impreuna cu Polonia, al doilea cel mai mic nivel al preturilor la bunuri de larg consum si servicii din Uniunea Europeana (UE), de 60% din media UE, dupa Bulgaria (51%), a anuntat vineri Eurostat, informeaza Recolta.eu.

Pe ansamblu, cele mai scumpe tari din UE au fost Danemarca (142%), Finlanda (125%) si Luxemburg (122%), potrivit datelor biroului european de statistica consultate de NewsIn.
La capitolul alimente si bauturile nealcoolice, nivelul preturilor s-a situat intre 677% din media UE in Bulgaria si 136% in Danemarca. In Romania, preturile au fost la 68% din media UE.

In ceea ce priveste bauturile alcoolice si tigarile, niovelul preturilor an Romania a fost de 66% din media UE, fata de 63% in Ungaria (cel ai scazut nivel) si 163% in Irlanda (cel mai inalt nivel).

Preturile practicate in restaurante si hoteluri au variat de la 45% din media UE in Bulgaria la 154% in Danemarca. In Romania, preturile au fost la 50% din media UE.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...