Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pretul porcilor a crescut la Bursa din Chicago

Autor: Ilie Stoianjoi, 20 iunie, 2013

Porcii tranzactionati la Bursa din Chicaho, cu termen de livrare in iulie au crescut mult astăzi, și au reușind inregistrarea unui nou contract mare la 101.32, în jumătatea sesiuni. Ieri tarziu, s-a inregistrat un record al produselor din carne de porc depasind pe cel realizat in luna august a anului 2011.

Acest record a acontribuit la sustinerea cumpărarii carrnii de porc devreme, în a doua zi din luna iulie care se tranzactioneaza încă inregistrandu-se o reducere de numerar. Traderi sunt ingrijorati de impactul pe care l-arputea avea noul virus din SUA, care a fost raportată la mai mult de 100 de locațiidin 13 de state, informeaza Agroazi.

Cresterea de la bursa constituie un real sprijini. Piețele de numerar Midwest se spune că esteconstantă.Indicele CME arata ca este a II-a zi slabă pentru perioada care se încheie la 17 iunie, indice care  a fost de 103.28 la 102.49 fata de sesiunea anterioară. (Mai multe, pe www.agroazi.ro)

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...