Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pretul produselor de carne in scadere usoara

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Institutul National de Statistica, indicele preturilor de consum la principalele categorii de produse din carne au fost in usoara crestere, la finalul lunii mai, fata de luna decembrie a anului trecut.

Astfel, pentru carne, preparate si conserve din carne, indicele a fost de 100,11, fata de 101,02; carne de bovine: 100,17, fata de 100, 90; carne de porcine: 100,08, fata de 100, 23; carne de pasare: 100,13, fata de 100, 82; preparate din carne: 100,11, fata de 100, 82; peste si conserve din peste: 100,20, fata de 101, 76; peste proaspat: 100,22, fata de 101,93 conserve si alte produse din peste: 100,04, fata de 101, 03.

Cu toate acestea, situatia statistica pe intregul marfurilor alimentare este negativa, fata de decembrie 2001, indicele pretului de consum fiind mai mare, in luna mai, cu 5, 49 % (IS)

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...

Prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2010
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

(Comunicat) Domnul Secretarul de Stat Alexandru Potor a participat la prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2020 în perioada 2017-2020.   Au mai fost prezenți la eveniment directorul general adjunct al Autorității de Management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală, Carmen Boteanu, experți din...