Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pretul vitaminelor scade dar basf inregistreaza crestere a vanzarilor de 4%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Nutraingredients.com, unitatea nutritie si sanatate (H&N) a companiei BASF a inregistrat castiguri de 492 mil. Euro in Q3, adica cu 4% mai mult decat in 2011, cand vanzarile au fost de 471mil. Euro, in ciuda faptului ca preturile au scazut.

Unitatea a contribuit cu peste 10% din veniturile trimestriale de 4 015 mld. Euro ale diviziei Performance Products, care include produse chimice de igiena, hartie si produse performante.

Pentru primele trimestre ale anului unitatea N&H a crescut vanzarile cu 4% fata de 2011 la 1 477 mld. Euro, inregistrand venituri totale in aceste 9 luni la divizia Performance Products de 12 136 mld. Euro. Pentru aceeasi perioada intregul grup BASF a avut vanzari de 59 081 mld. Euro, cu 6,6% mai mult decat in 2011.

Dar profitul dupa ce au fost deduse toate cheltuielile si taxele aferente a scazut cu 21% pentru divizia Performance Products de la 403 mld. Euro la 325 mld. Euro pentru un trimestru si cu 10% de la 1 266 mld. Euro la 1 136 mld. Euro pentru toate cele 3 trimestre pana in Septembrie.

Am crescut vanzarile la divizia N&H in special datorita cursului de schimb favorabil si bineinteles cererii crescute care a dus la volumul mare de vanzari in aproape toate domeniile afacerii, au declarat reprezentantii companiei BASF.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...