Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pretul vitaminelor scade dar basf inregistreaza crestere a vanzarilor de 4%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Nutraingredients.com, unitatea nutritie si sanatate (H&N) a companiei BASF a inregistrat castiguri de 492 mil. Euro in Q3, adica cu 4% mai mult decat in 2011, cand vanzarile au fost de 471mil. Euro, in ciuda faptului ca preturile au scazut.

Unitatea a contribuit cu peste 10% din veniturile trimestriale de 4 015 mld. Euro ale diviziei Performance Products, care include produse chimice de igiena, hartie si produse performante.

Pentru primele trimestre ale anului unitatea N&H a crescut vanzarile cu 4% fata de 2011 la 1 477 mld. Euro, inregistrand venituri totale in aceste 9 luni la divizia Performance Products de 12 136 mld. Euro. Pentru aceeasi perioada intregul grup BASF a avut vanzari de 59 081 mld. Euro, cu 6,6% mai mult decat in 2011.

Dar profitul dupa ce au fost deduse toate cheltuielile si taxele aferente a scazut cu 21% pentru divizia Performance Products de la 403 mld. Euro la 325 mld. Euro pentru un trimestru si cu 10% de la 1 266 mld. Euro la 1 136 mld. Euro pentru toate cele 3 trimestre pana in Septembrie.

Am crescut vanzarile la divizia N&H in special datorita cursului de schimb favorabil si bineinteles cererii crescute care a dus la volumul mare de vanzari in aproape toate domeniile afacerii, au declarat reprezentantii companiei BASF.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...