Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Preturile carnii de vita vor ramane crescute

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit globalmeatnews.com, preturile carnii de vita, cel mai probabil, vor ramane la niveluri inalte, pentru viitorul apropiat, datorita costurilor ridicate la furaje si a incertitudinii privind noua Politica Agricola Comuna si scoaterea cotei de lapte din 2015.

Aceasta se arata intr-un nou raport al Rabobank care spune ca carnea de vita din UE trece prin cea mai grea provocare. Preturile la bovine au atins niveluri record, datorita cererii puternice la export, inca din 2010 si declinarii importurilor de carne de vita.

In timp ce, de obicei, preturile mari rezulta in retinerea de septel urmata de o revenire a ofertei, exact opusul se intampla acum in UE, arata raportul. O scadere de 3,3% a numarului de vitei a dus la o scadere de 1% in totalul turmelor de bovine din UE in perioada mai-iunie 2012 comparabil cu aceeasi perioada din 2011.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...