Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Preturile carnii de vita vor ramane crescute

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit globalmeatnews.com, preturile carnii de vita, cel mai probabil, vor ramane la niveluri inalte, pentru viitorul apropiat, datorita costurilor ridicate la furaje si a incertitudinii privind noua Politica Agricola Comuna si scoaterea cotei de lapte din 2015.

Aceasta se arata intr-un nou raport al Rabobank care spune ca carnea de vita din UE trece prin cea mai grea provocare. Preturile la bovine au atins niveluri record, datorita cererii puternice la export, inca din 2010 si declinarii importurilor de carne de vita.

In timp ce, de obicei, preturile mari rezulta in retinerea de septel urmata de o revenire a ofertei, exact opusul se intampla acum in UE, arata raportul. O scadere de 3,3% a numarului de vitei a dus la o scadere de 1% in totalul turmelor de bovine din UE in perioada mai-iunie 2012 comparabil cu aceeasi perioada din 2011.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...