Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Preturile pentru pescuitul in balta brailei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum se afirma in cotidianul Vocea Brailei, desi se spune ca marile capturi vin mai spre toamna, pentru pescarii sportivi braileni sezonul a inceput de cand a dat firul ierbii. Impatimitii si-au pus sculele la lucru imediat cum s-a incalzit un pic vremea. In general, lumea bate cele cateva canale de irigatii care inca mai au apa – la Comaneasca, Maxineni, Cazasu, Urleasca, Chiscani sau Gropeni.

Accesul la luciile de apa unde exista sanse crescute pentru capturi mai mari se face contra cost. La balta Albina, situata la doar cativa kilometri de municipiu, tariful este de 30 lei pe zi, pentru pescuit cu doua undite, in limita a 5 kg de peste.

Situata ceva mai departe, la circa 30 km de municipiu, balta Seaca, de langa Movila Miresii, practica tarife diferentiate: 50 lei pe zi si 30 lei pe noapte. Aici, pescarii pot pastra 3 kg de crap si 4 kg de caras. Ce este peste aceasta cantitate, fie se elibereaza, fie se plateste, cu 6 lei/kg carasul si 10 lei/kg crapul. ªi aici exista posibilitatea inchrierii de casute, contra a 50 lei/noapte.

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...

Debitron Termo se va număra printre expozanții conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Participant de tradiție, Debitron Termo nu va lipsi nici de această dată de la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând ca, în zilele de 30 și 31 mai să își expună ultimele oferte de produse și soluții tehnologice la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo.   Debitron Termo actioneaza ca partener...