Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Preturile pentru pescuitul in balta brailei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum se afirma in cotidianul Vocea Brailei, desi se spune ca marile capturi vin mai spre toamna, pentru pescarii sportivi braileni sezonul a inceput de cand a dat firul ierbii. Impatimitii si-au pus sculele la lucru imediat cum s-a incalzit un pic vremea. In general, lumea bate cele cateva canale de irigatii care inca mai au apa – la Comaneasca, Maxineni, Cazasu, Urleasca, Chiscani sau Gropeni.

Accesul la luciile de apa unde exista sanse crescute pentru capturi mai mari se face contra cost. La balta Albina, situata la doar cativa kilometri de municipiu, tariful este de 30 lei pe zi, pentru pescuit cu doua undite, in limita a 5 kg de peste.

Situata ceva mai departe, la circa 30 km de municipiu, balta Seaca, de langa Movila Miresii, practica tarife diferentiate: 50 lei pe zi si 30 lei pe noapte. Aici, pescarii pot pastra 3 kg de crap si 4 kg de caras. Ce este peste aceasta cantitate, fie se elibereaza, fie se plateste, cu 6 lei/kg carasul si 10 lei/kg crapul. ªi aici exista posibilitatea inchrierii de casute, contra a 50 lei/noapte.

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...