Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Preturile productiei industriale au crescut in februarie cu 10,9%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Preturile productiei industriale pe total (piata interna si piata externa) au crescut in luna februarie cu 10,9% fata de aceeasi luna din anul 2010, arata datele Institutului National de Statistica (INS) citate de zf.ro.

Pe sectiuni (sectoare de activitate) s-au inregistrat cresteri de preturi in industria prelucratoare (+12,9%), in industria extractiva (+8,6%), la distributia apei; salubritate, gestionarea deseurilor, activitati de decontaminare (+7,4%), la productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat (+1,4%).

Pe marile grupe industriale, cresteri de preturi au fost inregistrate la produsele din industria bunurilor intermediare (+15,5%) si industria energetica (+12,5%). Sub nivelul inregistrat pe total s-au situat produsele din industria bunurilor de uz curent (+8,3%), industria bunurilor de capital (+4,3%) si industria bunurilor de folosinta indelungata (+3,5%).

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...