Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prezenta la Alimentaria, Vascar isi continua planul strategic de dezvoltare

Autor: Ilie Stoianmarți, 26 aprilie, 2016

Pentru compania Vascar, anul 2015 a reprezentat un moment de referinta, prin declansarea unui plan strategic de dezvoltare care cuprinde mai multe etape. Deocamdata, adevarata campanie declansata anul trecut pe mai multe planuri, a dat deja rezultate foarte bune, 2015 incheindu-se cu o crestere a volumului de afaceri cu 7 %, la o cifra de afaceri de peste 62 de milioane de lei (cca 16 milioane de euro).

 

Prezent la targul Alimentaria 2016, care are loc in aceste zile la Brcelona, domnul Vlad Ciubucciu, Directorul de Marcheting al companiei, a declarat in exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne:

 

„Participarea noastra la Alimentaria 2016, fara stand, vizeaza strict intalniri de afaceri, antamate in perioada anterioara. Iar, toata aceasta serie de intalniri de afaceri nu reprezinta decat o mica parte a programului nostru strategic de dezvoltare a companiei Vascar, program care, pe langa obiectivele de dezvoltare accentuata a operatiunilor din Romania, urmareste si prezenta tot mai accentuata pe pietele externe.

 

Pot subilia, insa, cateva lucruri: In primul rand, am avut deja intalniri cu distribuitori iberici, pentru a incheia contracte de export, in perioada urmatoare. Apoi, specific faptul ca, acestora le-am prezentat gama noastra de produse din carne dar si faptul ca divizia noastra de conserve din carne dispune de tehnologia necesara pentru a se putea adapta la oricefel de specificatie a unui eventual client, fie ca vorbim despre un produs specific zonei de distributie, fie ca vorbim despre produse private label”.

(In imagine, standul Vascar la un targ din 2015; Ilie Stoian-Corespondenta de la Barcelona, 26 aprilie 2016)

Elita mondială a sectorului de carne va participa la IFFA 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 4 mai 2018

Mai este un an, până la cel mai important târg mondial pentru industria cărnii, însă toți liderii pieței mondiale au semnat deja pentru pentru a fi prezenți la cel mai mare târg din lume dedicat acestei industrii, IFFA, care va avea loc între 4 și 9 mai 2019 la Frankfurt pe Main. Odată cu deschiderea noii săli de expoziții 12 și a...

World Retail Congress va avea loc în aprilie, la Madrid
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 martie 2018

În perioada 17-19 aprilie 2018, la Madrid, va avea loc World Retail Congress (WRC). Evenimentul va reuni o gamă largă de lideri din întreaga industrie de retail, pentru a discuta despre viitorul comerțului cu amănuntul la nivel mondial și va stabili un program remarcabil, pentru a crea împreună oportunități de rețea.   În...