Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prezența la Anuga 2017 confirmă performanțele companiei Prefera Foods

Autor: Ursachi Veronicamiercuri, 11 octombrie, 2017

Prezența constantă a companiei Prefera Foods la standurile celui mai mare târg din lume dedicat industriei alimentare, Anuga, a determinat, alături de alte participări la alte manifestări europene de profil, creșterea continuă a activității de export.

 

Și de această dată, contactele de business ale reprezentanților firmei și, mai ales, rezultatele care se vor contretiza în perioada următoare în noi contracte de import, au reconfirmat performanțele firmei care se situează la cele mai înalte standarde.

 

Potrivit domnului Ervin Fruhn, Expot Manager, la această a 34-a ediție a târgului Anuga, Prefera Foods își prezintă toată gama de produse, fie că vorbim despre pateurile de ficat, de pateurile vegetale sau de celebra zacuscă exportată cu succes în Bulgaria, Basarabia, Ungaria și Ucraina.

 

Conform oficialului firmei, activitatea de export a crescut continuu, în 2017, produsele Prefera Foods acoperind piețe ale Europei de Ves, Statele Unite sau Canada, alături de cele menționate anterior.

 

Menționând că gama de produse ”Capricii și Delicii” s-a evidențiat, să amintim și faptul că vedeta momentului au fost produsele din gama ”Atelier Mediaș”, lansată recent, în cursul lunii septembrie a.c. (Veronica Ursachi-Corespondență din Koln, 11 octombrie 2017)

Studiu Agricola Bacău: Opt din zece români consumă săptămânal ouă
Autor: meatmilk  /   joi, 7 decembrie 2017

(Comunicat) Opt din zece români consumă ouă săptămânal, însă mai puțin de jumătate, au cunoștințe corecte despre proprietățile lor, informează Agricola Internațional Bacău, într-un studiu pe care l-a realizat.   Românii sunt mari consumatori de ouă. Opt din zece respondenți consumă ouă săptămânal, iar cei mai...

Moldova în Bucate, cel mai vizibil brand din categorie, în luna octombrie
Autor: meatmilk  /   luni, 4 decembrie 2017

(Comunicat) Moldova în Bucate, de la Vascar, se situează pe prima poziție în topul vizibilității în presă în categoria preparate din carne, conform datelor furnizate decompania de monitorizare Klarmedia.   Brandul Moldova în bucateînregistrează o acoperire media de aproape 30% din totalul brandurilor din categoria preparate...