Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Prezența la Anuga 2017 confirmă performanțele companiei Prefera Foods

Autor: Ursachi Veronicamiercuri, 11 octombrie, 2017

Prezența constantă a companiei Prefera Foods la standurile celui mai mare târg din lume dedicat industriei alimentare, Anuga, a determinat, alături de alte participări la alte manifestări europene de profil, creșterea continuă a activității de export.

 

Și de această dată, contactele de business ale reprezentanților firmei și, mai ales, rezultatele care se vor contretiza în perioada următoare în noi contracte de import, au reconfirmat performanțele firmei care se situează la cele mai înalte standarde.

 

Potrivit domnului Ervin Fruhn, Expot Manager, la această a 34-a ediție a târgului Anuga, Prefera Foods își prezintă toată gama de produse, fie că vorbim despre pateurile de ficat, de pateurile vegetale sau de celebra zacuscă exportată cu succes în Bulgaria, Basarabia, Ungaria și Ucraina.

 

Conform oficialului firmei, activitatea de export a crescut continuu, în 2017, produsele Prefera Foods acoperind piețe ale Europei de Ves, Statele Unite sau Canada, alături de cele menționate anterior.

 

Menționând că gama de produse ”Capricii și Delicii” s-a evidențiat, să amintim și faptul că vedeta momentului au fost produsele din gama ”Atelier Mediaș”, lansată recent, în cursul lunii septembrie a.c. (Veronica Ursachi-Corespondență din Koln, 11 octombrie 2017)

Alimentaria 2018: Adaptat la trend, Toneli Holding iese in forta pe piata internationala
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 18 aprilie 2018

Desi este prezenta pentru prima data la targul Alimentaria, compania Toneli Holding dovedeste ca raspunde prompt si cu o oferta deosebit de consistenta, din punct de vedere al calitatii si al inovatiei, celor mai noi tendinte ale pietelor internationale.   Astfel, dupa cum ne-a declarat doamna Mihaela Moisa-Marketing Manager al firmei,...

La Alimentaria, Zimbria imbie Spania cu delicii din Covurlui
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 16 aprilie 2018

Prezenta constant la evenimentele internationale, Zimbria, care de aceasta data promoveaza prin afisaj compania Dru Agro, imbie vizitatorii targului Alimentaria 2018 cu delicii traditionale manufacturate dupa stravechi retete din zona Covurluiului.   Aflata la standul firmei, doamna Maria Kurtukuz ne-a declarat cà, de aceasta data,...