Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

Prezența la Anuga 2017 confirmă performanțele companiei Prefera Foods

Autor: Ursachi Veronicamiercuri, 11 octombrie, 2017

Prezența constantă a companiei Prefera Foods la standurile celui mai mare târg din lume dedicat industriei alimentare, Anuga, a determinat, alături de alte participări la alte manifestări europene de profil, creșterea continuă a activității de export.

 

Și de această dată, contactele de business ale reprezentanților firmei și, mai ales, rezultatele care se vor contretiza în perioada următoare în noi contracte de import, au reconfirmat performanțele firmei care se situează la cele mai înalte standarde.

 

Potrivit domnului Ervin Fruhn, Expot Manager, la această a 34-a ediție a târgului Anuga, Prefera Foods își prezintă toată gama de produse, fie că vorbim despre pateurile de ficat, de pateurile vegetale sau de celebra zacuscă exportată cu succes în Bulgaria, Basarabia, Ungaria și Ucraina.

 

Conform oficialului firmei, activitatea de export a crescut continuu, în 2017, produsele Prefera Foods acoperind piețe ale Europei de Ves, Statele Unite sau Canada, alături de cele menționate anterior.

 

Menționând că gama de produse ”Capricii și Delicii” s-a evidențiat, să amintim și faptul că vedeta momentului au fost produsele din gama ”Atelier Mediaș”, lansată recent, în cursul lunii septembrie a.c. (Veronica Ursachi-Corespondență din Koln, 11 octombrie 2017)

La Anuga 2017, Transavia participă cu stand propriu
Autor: meatmilk  /   miercuri, 11 octombrie 2017

(Comunicat) Transavia, liderul pieței locale de carne de pui,participă la o nouă ediție a târgului Anuga, cel mai important eveniment dedicat industriei agroalimentare la nivel global. Evenimentul adebutat anul acesta pe data de 7 octombrie și va continua până pe 11 octombrie, reunind la Köln peste 7,400 de expozanți din întreaga lume...

Anuga 2017: În premieră la Koln, Optimeat mizează pe linia de animale vii
Autor: Ursachi Veronica  /   miercuri, 11 octombrie 2017

Deși vizitează târgul Anuga încă de la ediția din anul 1993, doamna Valeria Dumitrescu, Referent Export al companiei Optimeat ne-a declarat că firma pe care o reprezintă participă pentru prima oară ca expozant.   Având ca argument calitatea de excepție a cărnii de ovine și bovine pe care o au animalele exportate și care,...