Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prezenta la IFFA, Emerson Technik isi expune ultimele noutati tehnologice

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 7 mai, 2016

Sa recunoastem, nu sunt multe companii in Romania, indiferent de zona economica in care activeaza, care sa poata afirma cu Argumente ca exporta mai mult de 60 % din productia realizata.

 

In aceasta fericita situatie se afla compania Emerson Technik, aceea care, pe langa celulele sale de fierbere si afumare pe care le exporta deja in Statele Unite, Mexic, Bratilia, Egipt, Dubai, China, Vietnam, Thaylanda, Croatia, Uzbekistan si tari din Europa de Est, propune partenerilor sai de afaceri noi echipamente, cum ar fi Celulele semi-continue pentru fierbere si afumare, precum si Ceklulele cu generare de fum pentru Chips-uri.

 

Din noua gama de echipamente propusa de Emerson Techik, se evidentiaza, insa, instalatiile de fum lichid realizate in parteneriat cu Firma americano-suedeza Tarber Red Arow, dar si Celulele de racire intensiva, care aduc ca beneficii, pentru procesatori, reducerea costurilor proin diminuarea pierderilor si cresterea termenului de valabilitate al produsului, prin limitarea dezvoltarii microbiologice. Pentru aceia care se afla in aceste zile la MesseFrankfurt, amintim ca standul Emerson Techik poate fi vizitat in hala 9.1. (Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 6 mai 2016)

IFFA 2019: Optimizarea producției cu ajutorul sistemelor digitale
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Optimizarea proceselor de producție se bazează din ce în ce mai mult pe digitalizare și rețele interconectate. Obiectivul este de a spori securitatea producției și de a optimiza utilizarea mașinilor, de a lucra în moduri mai eficiente din punct de vedere energetic și de a putea reacționa mai flexibil la schimbările de pe...

Spre o nouă eră a lactatelor
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Atitudinile consumatorilor față de produsele lactate se schimbă în întreaga lume. Odată anunțat doar ca parte a unei diete echilibrate, utilizarea laptelui în unele categorii a fost în declin, în ultimele două decenii, în special în piețele în care s-au adus cele mai importante acuze, în cea mai mare parte a lor, nefondate:...