Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prezenta la IFFA, Emerson Technik isi expune ultimele noutati tehnologice

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 7 mai, 2016

Sa recunoastem, nu sunt multe companii in Romania, indiferent de zona economica in care activeaza, care sa poata afirma cu Argumente ca exporta mai mult de 60 % din productia realizata.

 

In aceasta fericita situatie se afla compania Emerson Technik, aceea care, pe langa celulele sale de fierbere si afumare pe care le exporta deja in Statele Unite, Mexic, Bratilia, Egipt, Dubai, China, Vietnam, Thaylanda, Croatia, Uzbekistan si tari din Europa de Est, propune partenerilor sai de afaceri noi echipamente, cum ar fi Celulele semi-continue pentru fierbere si afumare, precum si Ceklulele cu generare de fum pentru Chips-uri.

 

Din noua gama de echipamente propusa de Emerson Techik, se evidentiaza, insa, instalatiile de fum lichid realizate in parteneriat cu Firma americano-suedeza Tarber Red Arow, dar si Celulele de racire intensiva, care aduc ca beneficii, pentru procesatori, reducerea costurilor proin diminuarea pierderilor si cresterea termenului de valabilitate al produsului, prin limitarea dezvoltarii microbiologice. Pentru aceia care se afla in aceste zile la MesseFrankfurt, amintim ca standul Emerson Techik poate fi vizitat in hala 9.1. (Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 6 mai 2016)

Utilizarea subproduselor de carne
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 14 martie 2018

Pierderile de pe fluxul de procesare al cărnii sunt caracterizate printr-un raport ridicat de deșeuri specifice produsului, ceea ce înseamnă că generarea acestora este inevitabilă. Cantitatea și tipul de deșeuri care constau în principal din reziduurile organice de materii prime procesate nu pot fi modificate, în cazul în care calitatea...

Evoluția pieței echipamentelor de procesare a laptelui, până în 2025
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 7 februarie 2018

Vorbim aproape de fiecare dată despre evoluția produselor alimentare finite și, specific, despre produsele din carne sau despre lactate. Dar, care este evoluția echipamentelor de procesare, în viitorul apropiat și mediu? O cercetare de piață efectuată de compania americană Grand View Research Inc. conturează viitorul acestei...