Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prezenta la IFFA, Emerson Technik isi expune ultimele noutati tehnologice

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 7 mai, 2016

Sa recunoastem, nu sunt multe companii in Romania, indiferent de zona economica in care activeaza, care sa poata afirma cu Argumente ca exporta mai mult de 60 % din productia realizata.

 

In aceasta fericita situatie se afla compania Emerson Technik, aceea care, pe langa celulele sale de fierbere si afumare pe care le exporta deja in Statele Unite, Mexic, Bratilia, Egipt, Dubai, China, Vietnam, Thaylanda, Croatia, Uzbekistan si tari din Europa de Est, propune partenerilor sai de afaceri noi echipamente, cum ar fi Celulele semi-continue pentru fierbere si afumare, precum si Ceklulele cu generare de fum pentru Chips-uri.

 

Din noua gama de echipamente propusa de Emerson Techik, se evidentiaza, insa, instalatiile de fum lichid realizate in parteneriat cu Firma americano-suedeza Tarber Red Arow, dar si Celulele de racire intensiva, care aduc ca beneficii, pentru procesatori, reducerea costurilor proin diminuarea pierderilor si cresterea termenului de valabilitate al produsului, prin limitarea dezvoltarii microbiologice. Pentru aceia care se afla in aceste zile la MesseFrankfurt, amintim ca standul Emerson Techik poate fi vizitat in hala 9.1. (Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 6 mai 2016)

Celule de afumare pentru unități de procesare mici și medii
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 25 ianuarie 2018

Produsele din carne, afumate, sunt un deliciu pentru orice consumator dar și un motor de creștere al afacerii pentru procesatori. În această ediție, pentru exemplificare, am ca exemplificare câteva celule de afumare destinate procesatorilor mici și medii.   Celulă verticală de afumare Weston 30   Weston 30 este un...

Prelucrarea cărnii cu ajutorul tehnolgiei HPP
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 11 ianuarie 2018

Adoptarea la nivel mondial a tehnologiei de procesare a cărnii la presiune înaltă (HPP), se află într-o creștere semnificativă, datorită avantajelor de siguranță alimentară și de creșere a duratei de depozitare, precum și pentru a satisface cererile consumatorilor pentru alimente naturale, fără conservanți.   Siguranța...