Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prezenta la IFFA, Rollit vizeaza pietele din Polonia si Rusia

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 7 mai, 2016

Rollit revine la IFFA-Frankfurt, targul care reuneste specialisti din Industria mondiala a tehnologiilor destinate procesarii carnii, dupa ce a absentat la editia trecuta, increzatoare ca isi poate extinde operatiunile de Export, din totalul volumului de afaceri.

 

Astfel, la standul din Hala 4, negocierile dintre reprezentantii companiei si parteneri din Europa deja au fost programate, sperandu-se, in Special, recastigarea pozitiei pe care a avut-o pe piata din Polonia, inainte de criza, dar si deschiderea de linii de Export in Rusia. Desigur, se urmareste si consolidarea afacerilor din Turcia, Italia, Spania, Maltam, Serbia, Moldova si Ungaria, acolo unde, deja, Rollit isi exporta produsele.

 

Argumente pentru un bilant favorabil, la finalul acestei editii a targului din Germania, sunt chiar retzultatele inregistrate la finalul anului trecut: cresterea cu 20 % a exportului, fapt care a contribuit din plin la cresterea volumului de afaceri din 2015 cu 5 %. Reprezentantii Rollit mizeaza pe functionalitatea mixurilor pe care le realizeaza conform specificatiilor fiecarui Client, dintre acestea evidentiindu-se gama de produse care inlocuiesc nefastele E-uri. (Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 6 mai 2016)

 

 

 

 

FAO: Prețul materiilor prime alimentare rămân stabile
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 februarie 2018

(Comunicat) Sezonul de comercializare curent (2017/18) se estimează să se încheie cu un bilanț record pentru grâu și porumb în urma recoltelor mai bune decât cele anticipate anterior, se arată în cele mai recente previziuni ale FAO.    "Piețele globale ale tuturor cerealelor importante rămân bine echilibrate, susținute...

Antioxidanți naturali pentru carne și produse din carne (I)
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 22 ianuarie 2018

După cum se știe, antioxidanții se adaugă la carnea proaspătă și prelucrată, precum și la produsele din carne, pentru a preveni oxidarea lipidelor, a întârzia dezvoltarea unor mirosuri și pentru a îmbunătăți stabilitatea culorii. În industria alimentară, ei pot fi împărțiți în antioxidanți naturali și sintetici. Cum,...