Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prezenta la IFFA, Rollit vizeaza pietele din Polonia si Rusia

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 7 mai, 2016

Rollit revine la IFFA-Frankfurt, targul care reuneste specialisti din Industria mondiala a tehnologiilor destinate procesarii carnii, dupa ce a absentat la editia trecuta, increzatoare ca isi poate extinde operatiunile de Export, din totalul volumului de afaceri.

 

Astfel, la standul din Hala 4, negocierile dintre reprezentantii companiei si parteneri din Europa deja au fost programate, sperandu-se, in Special, recastigarea pozitiei pe care a avut-o pe piata din Polonia, inainte de criza, dar si deschiderea de linii de Export in Rusia. Desigur, se urmareste si consolidarea afacerilor din Turcia, Italia, Spania, Maltam, Serbia, Moldova si Ungaria, acolo unde, deja, Rollit isi exporta produsele.

 

Argumente pentru un bilant favorabil, la finalul acestei editii a targului din Germania, sunt chiar retzultatele inregistrate la finalul anului trecut: cresterea cu 20 % a exportului, fapt care a contribuit din plin la cresterea volumului de afaceri din 2015 cu 5 %. Reprezentantii Rollit mizeaza pe functionalitatea mixurilor pe care le realizeaza conform specificatiilor fiecarui Client, dintre acestea evidentiindu-se gama de produse care inlocuiesc nefastele E-uri. (Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 6 mai 2016)

 

 

 

 

Ingrediente ”surpriză” pentru deserturile lactate
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

Noile arome surprinzătoare sunt tendințe în toate categoriile de alimente și băuturi, iar industria lactatelor nu face excepție, mai ales când e vorba despre deserturi. Și, cu cât sunt mai exotice, cu atât sunt mai incitante pentru consumatorii care doresc din ce în ce mai mult noi experiențe. Tocmai de aceea, Food Business News a...

Vitamine cu relevanță pentru procesarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Percepția noastră despre hrană s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, mâncarea a fost pur și simplu percepută ca mijloc de a obține substanțele nutritive și energia necesare organismului. Mai târziu, datorită evoluției din știința nutriției, a început să fie văzută ca un mijloc de sprijinire a creșterii și dezvoltării...