Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prezenta la IFFA, Rollit vizeaza pietele din Polonia si Rusia

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 7 mai, 2016

Rollit revine la IFFA-Frankfurt, targul care reuneste specialisti din Industria mondiala a tehnologiilor destinate procesarii carnii, dupa ce a absentat la editia trecuta, increzatoare ca isi poate extinde operatiunile de Export, din totalul volumului de afaceri.

 

Astfel, la standul din Hala 4, negocierile dintre reprezentantii companiei si parteneri din Europa deja au fost programate, sperandu-se, in Special, recastigarea pozitiei pe care a avut-o pe piata din Polonia, inainte de criza, dar si deschiderea de linii de Export in Rusia. Desigur, se urmareste si consolidarea afacerilor din Turcia, Italia, Spania, Maltam, Serbia, Moldova si Ungaria, acolo unde, deja, Rollit isi exporta produsele.

 

Argumente pentru un bilant favorabil, la finalul acestei editii a targului din Germania, sunt chiar retzultatele inregistrate la finalul anului trecut: cresterea cu 20 % a exportului, fapt care a contribuit din plin la cresterea volumului de afaceri din 2015 cu 5 %. Reprezentantii Rollit mizeaza pe functionalitatea mixurilor pe care le realizeaza conform specificatiilor fiecarui Client, dintre acestea evidentiindu-se gama de produse care inlocuiesc nefastele E-uri. (Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 6 mai 2016)

 

 

 

 

Tendințe emergente pe piața lactatelor; aplicații și ingrediente
Autor: Nora Marin  /   joi, 2 august 2018

Lactatele clean label devin din ce în ce mai populare. La rândul lor, ingredientele cu etichetă curată se găsesc în diverse aplicații, oferind căi de a stimula proteinele, pre- și probioticele, vitaminele etc., dar și aromele care au menirea de a reduce zahărul din diferite alimente. Pentru a vedea care sunt tendințele în acest...

Cargill își extinde portofoliul de caragenină pentru deserturile din lapte
Autor: Nora Marin  /   luni, 16 iulie 2018

Cargill a creat Satiagel Seabrid, un nou extract de caragenină, bazat pe alge marine 100% cultivate, despre care compania a declară că creează o sursă de ingrediente durabile, care oferă o textură preferată de consumatori.   Caroline Delabrousse, specialist în aplicații pentru produsele lactate Cargill Starters, Sweeteners...