Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prima fabrica de sarmale din romania, inaugurata la gheorgheni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prima fabrica de sarmale din Romania a fost inaugurata saptamana trecuta la Gheorgheni, judetul Harghita.Propietarul, Bajko Laszlo, este un om de afaceri care lucreaza in domeniul privat din anul 1992 si care a investit 130.000 de euro in construirea fabricii.

Harghiteanul a transformat complet o constructie veche din oras si, pe baza unui proiect realizat de o firma din Bucuresti, a utilat spatiul de productie cu cele mai noi echipamente. Fabrica are acum sase muncitoare, dar urmeaza sa mai fie angajate inca opt persoane.

Bajko Laszlo a declarat pentru AGERPRES ca muncitoarele pregatesc sarmale in varza murata dupa o reteta secuiasca, le fierb, le ambaleaza in mai multe moduri, dupa care le congeleaza si sunt gata pentru piata. Pretul orientativ, la iesirea pe poarta fabricii, va fi de aproximativ 11,5-12,5 lei, pentru o caserola cu 8-9 sarmale.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...