Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Prima fabrica de sarmale din romania, inaugurata la gheorgheni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prima fabrica de sarmale din Romania a fost inaugurata saptamana trecuta la Gheorgheni, judetul Harghita.Propietarul, Bajko Laszlo, este un om de afaceri care lucreaza in domeniul privat din anul 1992 si care a investit 130.000 de euro in construirea fabricii.

Harghiteanul a transformat complet o constructie veche din oras si, pe baza unui proiect realizat de o firma din Bucuresti, a utilat spatiul de productie cu cele mai noi echipamente. Fabrica are acum sase muncitoare, dar urmeaza sa mai fie angajate inca opt persoane.

Bajko Laszlo a declarat pentru AGERPRES ca muncitoarele pregatesc sarmale in varza murata dupa o reteta secuiasca, le fierb, le ambaleaza in mai multe moduri, dupa care le congeleaza si sunt gata pentru piata. Pretul orientativ, la iesirea pe poarta fabricii, va fi de aproximativ 11,5-12,5 lei, pentru o caserola cu 8-9 sarmale.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...