Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Prima proteină din carne de pasăre lansată la IFFA

Autor: Meat MIlkjoi, 4 aprilie, 2013

Potrivit Global Meat News, un producător de proteine a anunțat că va lansa un nou produs în cadrul celui mai mare târg internațional pentru industria alimentară.

BHJ Ingredients va lansa noua sa proteină din carne de pasăre la IFFA Frankfurt, Germania care va avea loc luna viitoare. După cum declară BHJ Ingredients, produsul este ”prima proteină funcțională” din carne de pasăre din lume, care se dorește să adauge valoare și să salveze costurile fără a compromote calitatea, aroma sau conținutul de carne. Proteina, care este sub formă de pudră, se vrea a îmbunătăți textura și suculența produselor.

CEO-ul și președintele  companiei, Asger S Jacobsen a spus că produsul este o ”mare creație pentru industria globală procesatoare de carne de pasăre”. Urmărind cererea globală pentru proteina din carne de pasăre funcțională, noi suntem încrezători că există un apetit real pentru ultima noastră inovație de produs.

De aceea ne așteptăm să avem parte de o reacție nemaipomenită la IFFA.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...