Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Primul faliment din industria mezelurilor: proprietarul stenyon cere insolventa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dumitru Stefanescu, proprietarul Stenyon, unul dintre cei mai mari producatori de mezeluri din vanat, a cerut insolventa companiei pe care o detine dupa ce nu a mai putut acoperi datorii de aproximativ 12 milioane lei (circa 3 milioane euro) acumulate in ultimii ani. Potrivit unui reprezentant al Management Consult, lichidatorul desemnat de instanta, 6,6 milioane de lei, reprezinta datoriile firmei catre BRD, doua milioane de lei sunt datoriile catre furnizori, iar restul banilor sunt datorati Bugetului de Stat.

Tribunalul Giurgiu a aprobat cererea de deschidere a procedurii de faliment pentru Stenyon si a desemnat ca lichidator judiciar compania Management Consult din Giurgiu, care va primi un onorariu lunar de 4.000 de lei si un comision de 10 procente din vanzarile pe care le va realiza.

Stefanescu a anuntat in luna mai ca intentioneaza sa gaseasca un cumparator pentru Stenyon prin intermediul firmei de consultanta Deloitte. Producatorul de mezeluri din vanat Stenyon, care detine o fabrica la Magurele, in apropiere de Bucuresti, estima pentru anul trecut o cifra de afaceri de 15 milioane euro, in crestere cu peste 60% raportat la anul precedent, in urma rebrandingului gamei Festin Vanatoresc, unul dintre cele mai importante produse ale firmei.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...