Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Primul faliment din industria mezelurilor: proprietarul stenyon cere insolventa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dumitru Stefanescu, proprietarul Stenyon, unul dintre cei mai mari producatori de mezeluri din vanat, a cerut insolventa companiei pe care o detine dupa ce nu a mai putut acoperi datorii de aproximativ 12 milioane lei (circa 3 milioane euro) acumulate in ultimii ani. Potrivit unui reprezentant al Management Consult, lichidatorul desemnat de instanta, 6,6 milioane de lei, reprezinta datoriile firmei catre BRD, doua milioane de lei sunt datoriile catre furnizori, iar restul banilor sunt datorati Bugetului de Stat.

Tribunalul Giurgiu a aprobat cererea de deschidere a procedurii de faliment pentru Stenyon si a desemnat ca lichidator judiciar compania Management Consult din Giurgiu, care va primi un onorariu lunar de 4.000 de lei si un comision de 10 procente din vanzarile pe care le va realiza.

Stefanescu a anuntat in luna mai ca intentioneaza sa gaseasca un cumparator pentru Stenyon prin intermediul firmei de consultanta Deloitte. Producatorul de mezeluri din vanat Stenyon, care detine o fabrica la Magurele, in apropiere de Bucuresti, estima pentru anul trecut o cifra de afaceri de 15 milioane euro, in crestere cu peste 60% raportat la anul precedent, in urma rebrandingului gamei Festin Vanatoresc, unul dintre cele mai importante produse ale firmei.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...