Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Primul faliment din industria mezelurilor: proprietarul stenyon cere insolventa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dumitru Stefanescu, proprietarul Stenyon, unul dintre cei mai mari producatori de mezeluri din vanat, a cerut insolventa companiei pe care o detine dupa ce nu a mai putut acoperi datorii de aproximativ 12 milioane lei (circa 3 milioane euro) acumulate in ultimii ani. Potrivit unui reprezentant al Management Consult, lichidatorul desemnat de instanta, 6,6 milioane de lei, reprezinta datoriile firmei catre BRD, doua milioane de lei sunt datoriile catre furnizori, iar restul banilor sunt datorati Bugetului de Stat.

Tribunalul Giurgiu a aprobat cererea de deschidere a procedurii de faliment pentru Stenyon si a desemnat ca lichidator judiciar compania Management Consult din Giurgiu, care va primi un onorariu lunar de 4.000 de lei si un comision de 10 procente din vanzarile pe care le va realiza.

Stefanescu a anuntat in luna mai ca intentioneaza sa gaseasca un cumparator pentru Stenyon prin intermediul firmei de consultanta Deloitte. Producatorul de mezeluri din vanat Stenyon, care detine o fabrica la Magurele, in apropiere de Bucuresti, estima pentru anul trecut o cifra de afaceri de 15 milioane euro, in crestere cu peste 60% raportat la anul precedent, in urma rebrandingului gamei Festin Vanatoresc, unul dintre cele mai importante produse ale firmei.

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...