Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Primul faliment din industria mezelurilor: proprietarul stenyon cere insolventa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dumitru Stefanescu, proprietarul Stenyon, unul dintre cei mai mari producatori de mezeluri din vanat, a cerut insolventa companiei pe care o detine dupa ce nu a mai putut acoperi datorii de aproximativ 12 milioane lei (circa 3 milioane euro) acumulate in ultimii ani. Potrivit unui reprezentant al Management Consult, lichidatorul desemnat de instanta, 6,6 milioane de lei, reprezinta datoriile firmei catre BRD, doua milioane de lei sunt datoriile catre furnizori, iar restul banilor sunt datorati Bugetului de Stat.

Tribunalul Giurgiu a aprobat cererea de deschidere a procedurii de faliment pentru Stenyon si a desemnat ca lichidator judiciar compania Management Consult din Giurgiu, care va primi un onorariu lunar de 4.000 de lei si un comision de 10 procente din vanzarile pe care le va realiza.

Stefanescu a anuntat in luna mai ca intentioneaza sa gaseasca un cumparator pentru Stenyon prin intermediul firmei de consultanta Deloitte. Producatorul de mezeluri din vanat Stenyon, care detine o fabrica la Magurele, in apropiere de Bucuresti, estima pentru anul trecut o cifra de afaceri de 15 milioane euro, in crestere cu peste 60% raportat la anul precedent, in urma rebrandingului gamei Festin Vanatoresc, unul dintre cele mai importante produse ale firmei.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...