Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Primul pas spre eliminarea mdm-urilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Realitatea.net, pretul burgerilor si al carnatilor va creste in perioada urmatoare, dupa ce Comisia Europeana a interzis o tehnica de obtinere a resturilor de carne de pe oasele animalelor.

Pretul burgerilor se va mari de la sfarsitul acestei luni.

Utilizarea resturilor de carne de vita sau de miel, care sunt in prezent tocate si folosite la prepararea produselor fast-food, va deveni interzisa in Uniunea Europeana de la sfarsitul acestei luni, ca urmare a unei directive a Uniunii Europene.

Resturile de carne indepartate de pe oasele de vita sau de miel nu prezinta un pericol pentru sanatate, a declarat Agentia britanica a Standardelor Alimentare, care se opune deciziei Comisiei Europene, scrie telegraph.co.uk.

Asociatia Britanica a Procesatorilor de Carne a declarat ca hotararea CE va conduce la o risipa de carne si la o crestere a preturilor produselor de tip fast-food.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...