Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Primul pas spre eliminarea mdm-urilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Realitatea.net, pretul burgerilor si al carnatilor va creste in perioada urmatoare, dupa ce Comisia Europeana a interzis o tehnica de obtinere a resturilor de carne de pe oasele animalelor.

Pretul burgerilor se va mari de la sfarsitul acestei luni.

Utilizarea resturilor de carne de vita sau de miel, care sunt in prezent tocate si folosite la prepararea produselor fast-food, va deveni interzisa in Uniunea Europeana de la sfarsitul acestei luni, ca urmare a unei directive a Uniunii Europene.

Resturile de carne indepartate de pe oasele de vita sau de miel nu prezinta un pericol pentru sanatate, a declarat Agentia britanica a Standardelor Alimentare, care se opune deciziei Comisiei Europene, scrie telegraph.co.uk.

Asociatia Britanica a Procesatorilor de Carne a declarat ca hotararea CE va conduce la o risipa de carne si la o crestere a preturilor produselor de tip fast-food.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...