Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Primul pas spre eliminarea mdm-urilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Realitatea.net, pretul burgerilor si al carnatilor va creste in perioada urmatoare, dupa ce Comisia Europeana a interzis o tehnica de obtinere a resturilor de carne de pe oasele animalelor.

Pretul burgerilor se va mari de la sfarsitul acestei luni.

Utilizarea resturilor de carne de vita sau de miel, care sunt in prezent tocate si folosite la prepararea produselor fast-food, va deveni interzisa in Uniunea Europeana de la sfarsitul acestei luni, ca urmare a unei directive a Uniunii Europene.

Resturile de carne indepartate de pe oasele de vita sau de miel nu prezinta un pericol pentru sanatate, a declarat Agentia britanica a Standardelor Alimentare, care se opune deciziei Comisiei Europene, scrie telegraph.co.uk.

Asociatia Britanica a Procesatorilor de Carne a declarat ca hotararea CE va conduce la o risipa de carne si la o crestere a preturilor produselor de tip fast-food.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....