Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Primul pas spre eliminarea mdm-urilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Realitatea.net, pretul burgerilor si al carnatilor va creste in perioada urmatoare, dupa ce Comisia Europeana a interzis o tehnica de obtinere a resturilor de carne de pe oasele animalelor.

Pretul burgerilor se va mari de la sfarsitul acestei luni.

Utilizarea resturilor de carne de vita sau de miel, care sunt in prezent tocate si folosite la prepararea produselor fast-food, va deveni interzisa in Uniunea Europeana de la sfarsitul acestei luni, ca urmare a unei directive a Uniunii Europene.

Resturile de carne indepartate de pe oasele de vita sau de miel nu prezinta un pericol pentru sanatate, a declarat Agentia britanica a Standardelor Alimentare, care se opune deciziei Comisiei Europene, scrie telegraph.co.uk.

Asociatia Britanica a Procesatorilor de Carne a declarat ca hotararea CE va conduce la o risipa de carne si la o crestere a preturilor produselor de tip fast-food.

IFFA 2019 – Subiect fierbinte: Tehnologii pentru siguranța alimentelor
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În perioada 4-9 mai 2019, companiile internaționale de vârf vor prezenta cele mai recente tehnologii la IFFA și vor furniza informații despre cele mai importante tendințe și evoluții din industria cărnii. De importanță majoră sunt, mai presus de toate, soluțiile menite să asigure o mai mare siguranță...

După Brexit, EDA anunță o posibilă ”apocalipsă” a laptelui
Autor: Nora Marin  /   vineri, 22 martie 2019

Cu o potențială posibilă de acțiune a Brexit în câteva zile, Asociația Europeană a Lactatelor (EDA) și-a exprimat îngrijorarea cu privire la impactul potențial asupra industriei europene a produselor lactate.   În timp ce guvernul britanic se luptă cu toate scenariile posibile - să se prăbușească fără înțelegere,...