Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Prin prezența la Indagra Food, Vanbet a urmărit extinderea notorietății

Autor: meatmilkluni, 4 noiembrie, 2019

Una dintre cele mai plăcute surprize ale acestei ediții a expoziției Indagra Food a fost participarea companiei vasluiene Vanbet, însă nu participarea în sine, ci, în primul rând, calitatea deosebită a produselor expuse la standul propriu pe care l-a avut organizat.

 

Astfel, potrivit domnului Radu Rainea-Director Tehnic al companiei, prin prezența la Indagra Food, Vanbet a urmărit în primul rând mărirea notorietății firmei și, mai ales a produselor și a mărcilor sale.

 

Dacă, produse precum ”Puiul Haiducesc” sau ”Găina gospodarului” au o oarecare notorietate pe plan local, acum, Vanbet urmărește extinderea în forță, la nivel național. Domnul Raninea a declarat: ”Parteneri de afaceri ne-au sugerat să abordăm cu mai mult curaș prezența publică, mai ales după ce au văzut calitatea deosebită a produselor noastre.” Domnul Radu Rainea a adăugat:

 

”Acum, venim după un moment dureros pentru noi, referindu-mî aici la incendiul de la începutul anului, care ne-a distrus abatorul de păsări. L-am refăcut, am depășit necazul, vom investi în extinderea liniilor tehnologice dar, pe lângă notorietatea pe care o avem în domeniul procesării cărnii de pasăre, dorim ca și lactatele pe care le producem să fie din ce în ce mai cunoscute și vândute la nivel național”.

 

Argumente sunt: Vanbet produce brânzeturi din lapte de vacă, oaie și capră, cu trei trepte de maturare, de 3, 6 și 9 luni, de o calitate excepțională, care rivalizează cu cele mai faimoase brânzeturi de acest tip din occident. Și, prin efortul companiei, toate aceste produse vor fi consumate în cantități tot mai mari, de către consumatorii români.

Înscrierile continuă la Conferința INDAGRA 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 25 octombrie 2019

După cum am anunțat anterior, din cadrul manifestărilor conexe organizate cu prilejul târgului Indagra 2019, face parte și Conferința cu același nume, care se va desfășura în ziua de 1 noiembrie, la sala Nicolae Titulescu, începând cu ora 19.   Cu această ocazie, vă anunțăm că înscrierile la eveniment continuă și...

Peste 200 de companii participă la INDAGRA FOOD 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 8 octombrie 2019

INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Târgul internaţional pentru industria alimentară, are loc în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO, fiind cel mai important eveniment dedicat industriei alimentare din România.   Manifestarea se desfășoară sub Înaltul Patronaj al...