Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prin Sistemul X Ray, Azano inovează sistemele de inspecție a produselor ambalate

Autor: Meat MIlkmarți, 1 iulie, 2014

Sistemul X Ray Azano este conceput inspecţiei produselor deja ambalate, urmărind detectarea eventualelor contaminări ale produselor, inclusiv a celor cu metale, bucăţi de sticlă etc.

 

Echipamentul este construit potrivit legislaţiei internaţionale în materie de siguranţă alimentară şi siguranţă în exploatare, fiind neinvaziv şi neafectând în vreun fel produsul, anunță Foodprocessing.com.

 

Constructorul asigură posibilitatea configurării echipamentului potrivit cerinţelor beneficiarului, asigurând acestuia economii substanţiale şi reduceri semnificative ale costurilor.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...