Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Principal company sa are belele cu anaf-ul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Una dintre piesele grele de pe piata mezelurilor din Romania, Principal Company SA, reuseste sa faca din cel mai mare creditor al sau (statul roman) un mare perdant.

Conform saptamanalului constantean Atitudinea, urmare a tertipurilor la care au apelat actionarii acestei societati, ANAF a ramas sa-si recupereze sumele datorate de Principal Company, de la ceilalti creditori, care sunt societati ce apartin patronilor firmei aflate in faliment.

Din dosarul de faliment aflat la Tribunalul Buzau reiese ca reprezentantul ANAF atentioneaza magistratii acestei anomalii economice, subliniind ca ANAF nu a fost primita la masa credala desi are de recuperat de la Principal Company peste 30 de milioane de euro, reprezentand datoriile istorice catre stat ale producatorului Matache Macelaru si Salonta.

Au insa prioritate creditori precum Signus Romania sau Euroavipogrup SA, firme aflate in portofoliul patronilor societatii Principal Company SA. (TS)

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...