Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Principal company sa are belele cu anaf-ul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Una dintre piesele grele de pe piata mezelurilor din Romania, Principal Company SA, reuseste sa faca din cel mai mare creditor al sau (statul roman) un mare perdant.

Conform saptamanalului constantean Atitudinea, urmare a tertipurilor la care au apelat actionarii acestei societati, ANAF a ramas sa-si recupereze sumele datorate de Principal Company, de la ceilalti creditori, care sunt societati ce apartin patronilor firmei aflate in faliment.

Din dosarul de faliment aflat la Tribunalul Buzau reiese ca reprezentantul ANAF atentioneaza magistratii acestei anomalii economice, subliniind ca ANAF nu a fost primita la masa credala desi are de recuperat de la Principal Company peste 30 de milioane de euro, reprezentand datoriile istorice catre stat ale producatorului Matache Macelaru si Salonta.

Au insa prioritate creditori precum Signus Romania sau Euroavipogrup SA, firme aflate in portofoliul patronilor societatii Principal Company SA. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...