Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Principal company sa are belele cu anaf

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Una dintre piesele grele de pe piata mezelurilor din Romania, Principal Company SA, reuseste sa faca din cel mai mare creditor al sau, statul roman, un mare perdant. Conform saptamanalului constantean Atitudinea, urmare a tertipurilor la care au apelat actionarii acestei societati, ANAF a ramas sa-si recupereze sumele datorate de Principal Company de la ceilalti creditori, care sunt societati ce apartin patronilor firmei aflate in faliment.

Din dosarul de faliment aflat la Tribunalul Buzau, reiese ca reprezentantul ANAF atentioneaza magistratii despre aceste anomalii economice, subliniind ca ANAF nu a fost primita la masa credala, desi are de recuperat de la Principal Company peste 30 de milioane de euro, reprezentand datoriile istorice catre stat ale producatorului Matache Macelaru si Salonta.
Au insa prioritate creditori precum Signus Romania sau Euroavipogrup SA, firme aflate in portofoliul patronilor societatii Principal Company SA. (TS)

Pe a respins cererea pentru identificarea electronica obligatorie la bovine
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Potrivit GlobalMeatnews.com, membrii Parlamentului European au respins cererea de a face obligatorie identificarea electronica a bovinelor in UE. Membrii Parlamentului au votat pentru sustinerea propunerii Comisiei Europene de a face identificarea electronica a bovinelor voluntara in cadrul sesiunii de plen de ieri (11 sept) din Strasbourg,...

De unde provine carnea pentru kfc romania?
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Capital informeaza ca, la un eveniment organizat de KFC Romania in cinstea deciziei de a pastra sandvisul Brazer in meniul permanent, reprezentantii lantului de restaurante si-au declarat intentia de a inaugura mai multe spatii de tip drive-through si de a aduce noi produse in meniul romanesc. In prezent, KFC Romania are trei restaurante...