Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Pro Meat Fresh a intrat în insolvență

Autor: Meat MIlkmiercuri, 14 mai, 2014

Carmistin, distribuitor de carne din import controlat de omul de afaceri Justin Paraschiv, a intrat in insolventa la inceputul lunii mai. Compania, care si-a schimbat recent numele in Pro Meat Fresh, este admnistrata judiciar de firma Capital Insol si si-a schimbat sediul social din Mizil in Bucuresti, informeaza Magazinul Progresiv.

Justin Paraschiv a fost arestat in toamna anului trecut, fiind anchetat pentru evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar care vizeaza mai multi oameni de afaceri din industria carnii, prejudiciul total fiind estimat la 70 de milioane de euro. Omul de afaceri a fost eliberat in luna februarie a acestui an si este in prezent anchetat in stare de libertate.

Carmistin, actuala Pro Meat Fresh, a inregistrat in 2012 o cifra de afaceri de 237,5 milioane de lei si un profit net de 1,4 milioane de lei. Afacerile companiei s-au ridicat insa la 384,8 milioane de lei, iar castigul net la 6,8 milioane de lei  in 2011.

Justin Paraschiv este si principalul actionar al producatorul de carne de pasare Avicarvil, cu brandul La Provincia. Totodata, familia Paraschiv detine prin intermediul lui Cornel Paraschiv (tatal lui Justin) si al Carminei Paraschiv (sora sa) producatorul de preparate din carne din Ana si Cornel din Mizil.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...