Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesare: crescatorii de animale din cluj vor avea un abator nou

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Consiliul judetean Cluj, in parteneriat cu Consiliul local Iclod, vor investi in constructia unui abator amplasat strategic intre municipiul Cluj Napoca si Dej, in apropiere de platforma industriala Jucu.

Dupa cum a declarat corespondentul Radio Romania Antena Satelor, Claudiu Padurean, in cadrul emisiunii Fermier in Romania, abatorul este necesar intrucat fermierii din Cluj apeleaza la abatoarele situate in Salaj, Bistrita sau Botosani.

Abatorul va fi situat in apropierea unor mari procesatori de carne, iar cerere pentru marfa proaspata exista permanent, dupa cum anunta postul de radio Antena satelor.

AFIR a publicat Ghidul pentru investiții în zona ITI–Delta Dunării
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 decembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a publicat versiunile consultative ale Ghidurilor solicitantului pentru investiții în arealul ITI – Delta Dunării privind dezvoltarea infrastructurii de bază (submăsura 7.2) și protejarea patrimoniului cultural (submăsura 7.6), finanțate prin Programul Național de Dezvoltare...

Marca Ardealul devine, temporar, România
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 decembrie 2018

(Comunicat) La 100 de ani de la Marea Unire, pentru o scurtă vreme, Ardealul, marca de pate și mâncăruri la conservă, își schimbă numele în Romania.   De ce? Pentru a marca si sărbatori acest moment definitoriu al istoriei noastre. Pentru a-și onora numele și istoria acestui nume. Pentru că, atunci când te cheamă...