Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesare: crescatorii de animale din cluj vor avea un abator nou

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Consiliul judetean Cluj, in parteneriat cu Consiliul local Iclod, vor investi in constructia unui abator amplasat strategic intre municipiul Cluj Napoca si Dej, in apropiere de platforma industriala Jucu.

Dupa cum a declarat corespondentul Radio Romania Antena Satelor, Claudiu Padurean, in cadrul emisiunii Fermier in Romania, abatorul este necesar intrucat fermierii din Cluj apeleaza la abatoarele situate in Salaj, Bistrita sau Botosani.

Abatorul va fi situat in apropierea unor mari procesatori de carne, iar cerere pentru marfa proaspata exista permanent, dupa cum anunta postul de radio Antena satelor.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....