Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesare: crescatorii de animale din cluj vor avea un abator nou

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Consiliul judetean Cluj, in parteneriat cu Consiliul local Iclod, vor investi in constructia unui abator amplasat strategic intre municipiul Cluj Napoca si Dej, in apropiere de platforma industriala Jucu.

Dupa cum a declarat corespondentul Radio Romania Antena Satelor, Claudiu Padurean, in cadrul emisiunii Fermier in Romania, abatorul este necesar intrucat fermierii din Cluj apeleaza la abatoarele situate in Salaj, Bistrita sau Botosani.

Abatorul va fi situat in apropierea unor mari procesatori de carne, iar cerere pentru marfa proaspata exista permanent, dupa cum anunta postul de radio Antena satelor.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...