Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Procesare: crescatorii de animale din cluj vor avea un abator nou

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Consiliul judetean Cluj, in parteneriat cu Consiliul local Iclod, vor investi in constructia unui abator amplasat strategic intre municipiul Cluj Napoca si Dej, in apropiere de platforma industriala Jucu.

Dupa cum a declarat corespondentul Radio Romania Antena Satelor, Claudiu Padurean, in cadrul emisiunii Fermier in Romania, abatorul este necesar intrucat fermierii din Cluj apeleaza la abatoarele situate in Salaj, Bistrita sau Botosani.

Abatorul va fi situat in apropierea unor mari procesatori de carne, iar cerere pentru marfa proaspata exista permanent, dupa cum anunta postul de radio Antena satelor.

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...