Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesare: cristim, verificata pentru export pe piata rusiei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) CrisTim este primul producator de preparate din carne care va fi inspectat de medicii veterinari rusi pentru a putea exporta produsele proprii in Federatia Rusa, compania vizand exporturi de circa 40% din productie, a declarat patronul firmei, Radu Timis.

Potrivit acestuia, CrisTim exporta aproape 17% din total productie pe pietele europene, insa de doi ani bate piata Rusiei.

Rusia, sigur , este o piata foarte mare . Noi, de exemplu, piata Rusiei o batem de doi ani, avem 30 posibili parteneri acolo, suntem foarte optimisti. Spunem ca circa 40% sa exportam din productie, dupa ce incepem. Sigur, timpul ne va demonstra daca suntem doar visatori sau si putem realiza lucrul acesta. Rusia nu este o piata chiar libera, acolo sunt contingente, este reglementata si, in functie de partenerii pe care ii gasim, de potentialul lor, va fi mai mult sau mai putin'', a explicat patronul firmei.

Acesta a apreciat ca delegatia oficiala a Romaniei, condusa de ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, care a efectuat la mijlocul lunii octombrie o vizita de lucru in Federatia Rusa, este un eveniment extrem de important.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...