Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesare: cristim, verificata pentru export pe piata rusiei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) CrisTim este primul producator de preparate din carne care va fi inspectat de medicii veterinari rusi pentru a putea exporta produsele proprii in Federatia Rusa, compania vizand exporturi de circa 40% din productie, a declarat patronul firmei, Radu Timis.

Potrivit acestuia, CrisTim exporta aproape 17% din total productie pe pietele europene, insa de doi ani bate piata Rusiei.

Rusia, sigur , este o piata foarte mare . Noi, de exemplu, piata Rusiei o batem de doi ani, avem 30 posibili parteneri acolo, suntem foarte optimisti. Spunem ca circa 40% sa exportam din productie, dupa ce incepem. Sigur, timpul ne va demonstra daca suntem doar visatori sau si putem realiza lucrul acesta. Rusia nu este o piata chiar libera, acolo sunt contingente, este reglementata si, in functie de partenerii pe care ii gasim, de potentialul lor, va fi mai mult sau mai putin'', a explicat patronul firmei.

Acesta a apreciat ca delegatia oficiala a Romaniei, condusa de ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, care a efectuat la mijlocul lunii octombrie o vizita de lucru in Federatia Rusa, este un eveniment extrem de important.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...