Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesare: kosarom si galli-gallo, verificate in vederea exportului in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Misiunea inspectorilor rusi, membri ai comisiei de evaluare a potentialului companiilor romanesti de procesare a carnii si conditiilor de siguranta alimentara isi incheie azi vizita de inspectie pe care au efectuat-o timp de doua saptamani.

Ultimele firme inspectate au fost Kosarom, din Iasi, si Galli Gallo, din Brasov.

Astfel, prezent la o intalnire de afaceri in Bucuresti, domnul Neculai Apostol, Director General al companiei iesene a declarat ca specialistii rusi s-au aratat impresionati de nivelul tehnic si tehnologic de la Kosarom, precum si de sistemul de asigurare a calitatii si sigurantei produselor.

La randul sau, domnul Doru Enache, Director al DSV-Brasov, a declarat pentru revista Fabrica de Carne ca singurul producator de care partea rusa a fost interesata a fost Galli Gallo, in urma inspectiei declarandu-se foarte multumiti.

De altfel, opinia generala a misiunii ruse a fost aceea ca Romania se prezinta la un foarte inalt nivel tehnologic si de asigurare a sigurantei alimentare, firmele inspectate avand mari sanse sa deruleze exporturi pe piata rusa incepand cu jumatatea anului viitor.

Pe langa cele doua companii mentionate mai sus, aveize favorabile au mai primit SC Recunostinta-Prahova, Cris-Tim si Smithfield.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...