Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesare: kosarom si galli-gallo, verificate in vederea exportului in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Misiunea inspectorilor rusi, membri ai comisiei de evaluare a potentialului companiilor romanesti de procesare a carnii si conditiilor de siguranta alimentara isi incheie azi vizita de inspectie pe care au efectuat-o timp de doua saptamani.

Ultimele firme inspectate au fost Kosarom, din Iasi, si Galli Gallo, din Brasov.

Astfel, prezent la o intalnire de afaceri in Bucuresti, domnul Neculai Apostol, Director General al companiei iesene a declarat ca specialistii rusi s-au aratat impresionati de nivelul tehnic si tehnologic de la Kosarom, precum si de sistemul de asigurare a calitatii si sigurantei produselor.

La randul sau, domnul Doru Enache, Director al DSV-Brasov, a declarat pentru revista Fabrica de Carne ca singurul producator de care partea rusa a fost interesata a fost Galli Gallo, in urma inspectiei declarandu-se foarte multumiti.

De altfel, opinia generala a misiunii ruse a fost aceea ca Romania se prezinta la un foarte inalt nivel tehnologic si de asigurare a sigurantei alimentare, firmele inspectate avand mari sanse sa deruleze exporturi pe piata rusa incepand cu jumatatea anului viitor.

Pe langa cele doua companii mentionate mai sus, aveize favorabile au mai primit SC Recunostinta-Prahova, Cris-Tim si Smithfield.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...