Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

McDonald’s Romania isi aduce carnea din import

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asa cum informeaza zf.ro, ingredientele folosite in produsele din restaurantele McDonald's de pe piata romaneasca provin in mare parte din import, in afara de carnea de porc.

Furnizorul de carne de vita este Inalca Italia – folosita mai ales in hamburger, Big Mac si Big Tasty. Potrivit oficialilor companiei, carnea de vita trece prin 31 de puncte de control de la ferma pana la centrul de distributie si prin trei puncte de control in restaurante.

Carnea de pui folosita de McDonald's in Romania este furnizata de OSI Group LLC, companie cu activitate in America, Asia si Europa, dar fara activitate de productie pe piata romaneasca, ci in Ungaria, Polonia, Austria si Ucraina, dincolo de statele din Europa de Vest.

Carnea de pui sta la baza unor preparate precum McPuisor, McChicken, Chicken Grill, Chicken McNuggets si aripioare.

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...