Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

McDonald’s Romania isi aduce carnea din import

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asa cum informeaza zf.ro, ingredientele folosite in produsele din restaurantele McDonald's de pe piata romaneasca provin in mare parte din import, in afara de carnea de porc.

Furnizorul de carne de vita este Inalca Italia – folosita mai ales in hamburger, Big Mac si Big Tasty. Potrivit oficialilor companiei, carnea de vita trece prin 31 de puncte de control de la ferma pana la centrul de distributie si prin trei puncte de control in restaurante.

Carnea de pui folosita de McDonald's in Romania este furnizata de OSI Group LLC, companie cu activitate in America, Asia si Europa, dar fara activitate de productie pe piata romaneasca, ci in Ungaria, Polonia, Austria si Ucraina, dincolo de statele din Europa de Vest.

Carnea de pui sta la baza unor preparate precum McPuisor, McChicken, Chicken Grill, Chicken McNuggets si aripioare.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....