Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

McDonald’s Romania isi aduce carnea din import

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asa cum informeaza zf.ro, ingredientele folosite in produsele din restaurantele McDonald's de pe piata romaneasca provin in mare parte din import, in afara de carnea de porc.

Furnizorul de carne de vita este Inalca Italia – folosita mai ales in hamburger, Big Mac si Big Tasty. Potrivit oficialilor companiei, carnea de vita trece prin 31 de puncte de control de la ferma pana la centrul de distributie si prin trei puncte de control in restaurante.

Carnea de pui folosita de McDonald's in Romania este furnizata de OSI Group LLC, companie cu activitate in America, Asia si Europa, dar fara activitate de productie pe piata romaneasca, ci in Ungaria, Polonia, Austria si Ucraina, dincolo de statele din Europa de Vest.

Carnea de pui sta la baza unor preparate precum McPuisor, McChicken, Chicken Grill, Chicken McNuggets si aripioare.

AFIR a publicat Ghidul pentru investiții în zona ITI–Delta Dunării
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 decembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a publicat versiunile consultative ale Ghidurilor solicitantului pentru investiții în arealul ITI – Delta Dunării privind dezvoltarea infrastructurii de bază (submăsura 7.2) și protejarea patrimoniului cultural (submăsura 7.6), finanțate prin Programul Național de Dezvoltare...

Marca Ardealul devine, temporar, România
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 decembrie 2018

(Comunicat) La 100 de ani de la Marea Unire, pentru o scurtă vreme, Ardealul, marca de pate și mâncăruri la conservă, își schimbă numele în Romania.   De ce? Pentru a marca si sărbatori acest moment definitoriu al istoriei noastre. Pentru a-și onora numele și istoria acestui nume. Pentru că, atunci când te cheamă...