Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

McDonald’s Romania isi aduce carnea din import

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asa cum informeaza zf.ro, ingredientele folosite in produsele din restaurantele McDonald's de pe piata romaneasca provin in mare parte din import, in afara de carnea de porc.

Furnizorul de carne de vita este Inalca Italia – folosita mai ales in hamburger, Big Mac si Big Tasty. Potrivit oficialilor companiei, carnea de vita trece prin 31 de puncte de control de la ferma pana la centrul de distributie si prin trei puncte de control in restaurante.

Carnea de pui folosita de McDonald's in Romania este furnizata de OSI Group LLC, companie cu activitate in America, Asia si Europa, dar fara activitate de productie pe piata romaneasca, ci in Ungaria, Polonia, Austria si Ucraina, dincolo de statele din Europa de Vest.

Carnea de pui sta la baza unor preparate precum McPuisor, McChicken, Chicken Grill, Chicken McNuggets si aripioare.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...