Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesare: producatori si procesatori din ialomita, inspectati de veterinarii rusi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In vederea deschiderii exportului de carne de porc catre Rusia, trei medici veterinari rusi au vizitat saptamana trecuta un abator de la Gheorghe Lazar si o crescatorie de la Cazanesti, dupa cum informeaza graiulialomitei.com.

Directorul Directiei Sanitar Veterinare Ialomita, medicul Mihai Puia, spune ca inspectorii sanitar veterinari rusi au fost impresionati de sistemul de supraveghere a circulatiei animalelor din Romania. Din Ialomita, delegatia rusa a plecat in judetele din Moldova pentru a inspecta cateva ferme de pui.

Inspectia specialistilor rusi se desfasoara in cadrul Programului de evaluare negociat de ministrul Daniel Constantin la Moscova, in vederea reluarii exporturilor de carne in Rusia.

Amintim ca, anterior vizitei in Ialomita, comisia rusa a vizitat ferme si fabrici din judetul Prahova, SC Recunostinta avand mari sanse sa fie acceptata pe lista exportatorilor de produse din carne pe piata rusa.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...