Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesare: producatori si procesatori din ialomita, inspectati de veterinarii rusi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In vederea deschiderii exportului de carne de porc catre Rusia, trei medici veterinari rusi au vizitat saptamana trecuta un abator de la Gheorghe Lazar si o crescatorie de la Cazanesti, dupa cum informeaza graiulialomitei.com.

Directorul Directiei Sanitar Veterinare Ialomita, medicul Mihai Puia, spune ca inspectorii sanitar veterinari rusi au fost impresionati de sistemul de supraveghere a circulatiei animalelor din Romania. Din Ialomita, delegatia rusa a plecat in judetele din Moldova pentru a inspecta cateva ferme de pui.

Inspectia specialistilor rusi se desfasoara in cadrul Programului de evaluare negociat de ministrul Daniel Constantin la Moscova, in vederea reluarii exporturilor de carne in Rusia.

Amintim ca, anterior vizitei in Ialomita, comisia rusa a vizitat ferme si fabrici din judetul Prahova, SC Recunostinta avand mari sanse sa fie acceptata pe lista exportatorilor de produse din carne pe piata rusa.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...