Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesare: producatori si procesatori din ialomita, inspectati de veterinarii rusi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In vederea deschiderii exportului de carne de porc catre Rusia, trei medici veterinari rusi au vizitat saptamana trecuta un abator de la Gheorghe Lazar si o crescatorie de la Cazanesti, dupa cum informeaza graiulialomitei.com.

Directorul Directiei Sanitar Veterinare Ialomita, medicul Mihai Puia, spune ca inspectorii sanitar veterinari rusi au fost impresionati de sistemul de supraveghere a circulatiei animalelor din Romania. Din Ialomita, delegatia rusa a plecat in judetele din Moldova pentru a inspecta cateva ferme de pui.

Inspectia specialistilor rusi se desfasoara in cadrul Programului de evaluare negociat de ministrul Daniel Constantin la Moscova, in vederea reluarii exporturilor de carne in Rusia.

Amintim ca, anterior vizitei in Ialomita, comisia rusa a vizitat ferme si fabrici din judetul Prahova, SC Recunostinta avand mari sanse sa fie acceptata pe lista exportatorilor de produse din carne pe piata rusa.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...