Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesator de carne, scos la vanzare cu 1,2 milioane de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform bzb.ro, unitatea din Covasna apartine companiei Comert si Servicii Tib-Giz SRL, aflata in insolventa, iar pe lista executarilor mai figureaza o casa boiereasca in Ozun si o casa in Sfantu Gheorghe.

Compania lichidatoare Info-Dip Insolvency Brasov scoate la vanzare prin licitatie incepand cu 1 octombrie o fabrica de procesare a carnii din judetul Covasna, in zona limitrofa a comunei Dalnic.
In pretul de 1,235 milioane de euro (fara TVA) mai sunt prinse si sediul administrativ al fabricii, doua blocuri de locuinte, cinci ateliere, trei grajduri, precum si un teren de peste 107.000 de metri patrati. Constructiile dispun de toate facilitatile – energie electrica, apa, sursa proprie de apa, canalizare proprie si statie de epurare. Fabrica apartine companiei Comert si Servicii Tib-Giz SRL, aflata in insolventa.

De asemenea, firma lichidatoare scoate la vanzare si alte bunuri imobile ale companiei. O casa boiereasca situata in comuna Ozun din Covasna, renovata in 2003, cu o curte aferenta de 36.910 metri patrati, se vinde la pretul de pornire de 413.000 de euro. O alta casa a firmei amintite scoasa la vanzare de lichidator este situata in Sfantu Gheorghe. Aceasta este construita pe cinci nivele curtea aferenta fiind de doar 522 de metri patrati. Pretul de strigare este de 250.000 de euro.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...