Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesator de carne, scos la vanzare cu 1,2 milioane de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform bzb.ro, unitatea din Covasna apartine companiei Comert si Servicii Tib-Giz SRL, aflata in insolventa, iar pe lista executarilor mai figureaza o casa boiereasca in Ozun si o casa in Sfantu Gheorghe.

Compania lichidatoare Info-Dip Insolvency Brasov scoate la vanzare prin licitatie incepand cu 1 octombrie o fabrica de procesare a carnii din judetul Covasna, in zona limitrofa a comunei Dalnic.
In pretul de 1,235 milioane de euro (fara TVA) mai sunt prinse si sediul administrativ al fabricii, doua blocuri de locuinte, cinci ateliere, trei grajduri, precum si un teren de peste 107.000 de metri patrati. Constructiile dispun de toate facilitatile – energie electrica, apa, sursa proprie de apa, canalizare proprie si statie de epurare. Fabrica apartine companiei Comert si Servicii Tib-Giz SRL, aflata in insolventa.

De asemenea, firma lichidatoare scoate la vanzare si alte bunuri imobile ale companiei. O casa boiereasca situata in comuna Ozun din Covasna, renovata in 2003, cu o curte aferenta de 36.910 metri patrati, se vinde la pretul de pornire de 413.000 de euro. O alta casa a firmei amintite scoasa la vanzare de lichidator este situata in Sfantu Gheorghe. Aceasta este construita pe cinci nivele curtea aferenta fiind de doar 522 de metri patrati. Pretul de strigare este de 250.000 de euro.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...