Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesator de carne, scos la vanzare cu 1,2 milioane de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform bzb.ro, unitatea din Covasna apartine companiei Comert si Servicii Tib-Giz SRL, aflata in insolventa, iar pe lista executarilor mai figureaza o casa boiereasca in Ozun si o casa in Sfantu Gheorghe.

Compania lichidatoare Info-Dip Insolvency Brasov scoate la vanzare prin licitatie incepand cu 1 octombrie o fabrica de procesare a carnii din judetul Covasna, in zona limitrofa a comunei Dalnic.
In pretul de 1,235 milioane de euro (fara TVA) mai sunt prinse si sediul administrativ al fabricii, doua blocuri de locuinte, cinci ateliere, trei grajduri, precum si un teren de peste 107.000 de metri patrati. Constructiile dispun de toate facilitatile – energie electrica, apa, sursa proprie de apa, canalizare proprie si statie de epurare. Fabrica apartine companiei Comert si Servicii Tib-Giz SRL, aflata in insolventa.

De asemenea, firma lichidatoare scoate la vanzare si alte bunuri imobile ale companiei. O casa boiereasca situata in comuna Ozun din Covasna, renovata in 2003, cu o curte aferenta de 36.910 metri patrati, se vinde la pretul de pornire de 413.000 de euro. O alta casa a firmei amintite scoasa la vanzare de lichidator este situata in Sfantu Gheorghe. Aceasta este construita pe cinci nivele curtea aferenta fiind de doar 522 de metri patrati. Pretul de strigare este de 250.000 de euro.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...