Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesator englez, vinovat de nerespectare a conditiilor de siguranta alimentara

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit FoodProductDaily.com, un procesator de carne englez a fost gasit vinovat de nerespectare a conditiilor de pastrare la frig a carnii pe timpul procesului de productie dupa ce a fost trimis in instanta de catre Agentia pentru standarde alimentare (FSA) din UK.

A C Hopkins a fost astfel gasit vinovat de incalcare a Regulamentului de igiena alimentara din Anglia, cu privire la acuzatia adusa companiei cum ca aceasta nu s-a asigurat ca, carcasele de porc au fost imediat depozitate la frig in abatoare.

Cand un lot de carcase de porc a fost trimis la o companie in Londra, 12 dintre acestea depaseau temperatura de 7 grade C.

Carnea intotdeauna trebuie tinuta in conditii optime de frig- aceasta inseamna sa fie la temperatura corecta pe tot parcursul depozitarii si transportului. Daca nu se respecta aceste conditii si temperatura este lasata sa cresca, se pot dezvolta patogeni periculosi precum E coli 0157, spune presedintele FSA, Tom Smith.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...