Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesator englez, vinovat de nerespectare a conditiilor de siguranta alimentara

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit FoodProductDaily.com, un procesator de carne englez a fost gasit vinovat de nerespectare a conditiilor de pastrare la frig a carnii pe timpul procesului de productie dupa ce a fost trimis in instanta de catre Agentia pentru standarde alimentare (FSA) din UK.

A C Hopkins a fost astfel gasit vinovat de incalcare a Regulamentului de igiena alimentara din Anglia, cu privire la acuzatia adusa companiei cum ca aceasta nu s-a asigurat ca, carcasele de porc au fost imediat depozitate la frig in abatoare.

Cand un lot de carcase de porc a fost trimis la o companie in Londra, 12 dintre acestea depaseau temperatura de 7 grade C.

Carnea intotdeauna trebuie tinuta in conditii optime de frig- aceasta inseamna sa fie la temperatura corecta pe tot parcursul depozitarii si transportului. Daca nu se respecta aceste conditii si temperatura este lasata sa cresca, se pot dezvolta patogeni periculosi precum E coli 0157, spune presedintele FSA, Tom Smith.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....