Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesator englez, vinovat de nerespectare a conditiilor de siguranta alimentara

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit FoodProductDaily.com, un procesator de carne englez a fost gasit vinovat de nerespectare a conditiilor de pastrare la frig a carnii pe timpul procesului de productie dupa ce a fost trimis in instanta de catre Agentia pentru standarde alimentare (FSA) din UK.

A C Hopkins a fost astfel gasit vinovat de incalcare a Regulamentului de igiena alimentara din Anglia, cu privire la acuzatia adusa companiei cum ca aceasta nu s-a asigurat ca, carcasele de porc au fost imediat depozitate la frig in abatoare.

Cand un lot de carcase de porc a fost trimis la o companie in Londra, 12 dintre acestea depaseau temperatura de 7 grade C.

Carnea intotdeauna trebuie tinuta in conditii optime de frig- aceasta inseamna sa fie la temperatura corecta pe tot parcursul depozitarii si transportului. Daca nu se respecta aceste conditii si temperatura este lasata sa cresca, se pot dezvolta patogeni periculosi precum E coli 0157, spune presedintele FSA, Tom Smith.

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...

Meat Milk 2019: GrECo JLT va susține o prezentare în ședința generală din 30 mai
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania GrECo JLT, va participa la Conferința Internațională Meat Milk 2019, care se va desfășura sub titlul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Conform programului, compania va susține o prezentare...