Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: agricola a inregistrat o crestere de 8 % pe primele noua luni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit incomemagazine.ro, grupul de firme Agricola Bacau a inregistat o cifra de afaceri de 423,331 milioane lei, dupa primele 9 luni ale anului 2012, cu 8% mai mult fata de cifra inregistrata in perioada similara a anului 2011 (392 mil. lei).

Agricola International SA, cea mai importanta companie a Grupului de firme Agricola Bacau, care integreaza linia de business carne de pasare, reteaua de magazine proprii si operatorul logistic, a inregistrat in primele 9 luni ale acestui an, fata de perioada similara a anului trecut, o crestere a cifrei de afaceri cu 4%, ajungand in prezent la circa 267,21 mil. lei.

Vanzarile de carne de pui Agricola au crescut constant in primele noua luni ale acestui an. Comparativ cu perioada similara din 2011 , Agricola a comercializat cu 5% mai multa carne de pasare, in contextul in care piata s-a mentinut constanta. Valoric , vanzarile au crescut cu 14%, pe fondul cresterii ponderii in structura vanzarilor a carnii refrigerate si a produselor transate, cu o valoare mai mare.

Analiza multianuala releva faptul ca in sectorul de crestere a pasarilor, desi acesta realizeaza performante tehnice de nivel european, performantele economice sunt foarte modeste: aproximativ 1 – 1,5% profit net din cifra de afaceri.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...