Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: agricola a inregistrat o crestere de 8 % pe primele noua luni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit incomemagazine.ro, grupul de firme Agricola Bacau a inregistat o cifra de afaceri de 423,331 milioane lei, dupa primele 9 luni ale anului 2012, cu 8% mai mult fata de cifra inregistrata in perioada similara a anului 2011 (392 mil. lei).

Agricola International SA, cea mai importanta companie a Grupului de firme Agricola Bacau, care integreaza linia de business carne de pasare, reteaua de magazine proprii si operatorul logistic, a inregistrat in primele 9 luni ale acestui an, fata de perioada similara a anului trecut, o crestere a cifrei de afaceri cu 4%, ajungand in prezent la circa 267,21 mil. lei.

Vanzarile de carne de pui Agricola au crescut constant in primele noua luni ale acestui an. Comparativ cu perioada similara din 2011 , Agricola a comercializat cu 5% mai multa carne de pasare, in contextul in care piata s-a mentinut constanta. Valoric , vanzarile au crescut cu 14%, pe fondul cresterii ponderii in structura vanzarilor a carnii refrigerate si a produselor transate, cu o valoare mai mare.

Analiza multianuala releva faptul ca in sectorul de crestere a pasarilor, desi acesta realizeaza performante tehnice de nivel european, performantele economice sunt foarte modeste: aproximativ 1 – 1,5% profit net din cifra de afaceri.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...