Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: agricola a inregistrat o crestere de 8 % pe primele noua luni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit incomemagazine.ro, grupul de firme Agricola Bacau a inregistat o cifra de afaceri de 423,331 milioane lei, dupa primele 9 luni ale anului 2012, cu 8% mai mult fata de cifra inregistrata in perioada similara a anului 2011 (392 mil. lei).

Agricola International SA, cea mai importanta companie a Grupului de firme Agricola Bacau, care integreaza linia de business carne de pasare, reteaua de magazine proprii si operatorul logistic, a inregistrat in primele 9 luni ale acestui an, fata de perioada similara a anului trecut, o crestere a cifrei de afaceri cu 4%, ajungand in prezent la circa 267,21 mil. lei.

Vanzarile de carne de pui Agricola au crescut constant in primele noua luni ale acestui an. Comparativ cu perioada similara din 2011 , Agricola a comercializat cu 5% mai multa carne de pasare, in contextul in care piata s-a mentinut constanta. Valoric , vanzarile au crescut cu 14%, pe fondul cresterii ponderii in structura vanzarilor a carnii refrigerate si a produselor transate, cu o valoare mai mare.

Analiza multianuala releva faptul ca in sectorul de crestere a pasarilor, desi acesta realizeaza performante tehnice de nivel european, performantele economice sunt foarte modeste: aproximativ 1 – 1,5% profit net din cifra de afaceri.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...