Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: agricola international nu renunta la calitate din cauza cresterii de preturi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un interviu acordat pentru Revista Piata, Grigore Horoi, Presedinte al Agricola International Bacau declara ca firma pe care o conduce nu va renunta la calitatea produselor, din cauza majorarilor de preturi.

Grigore Horoi a mai declarat: Principalele provocari ale industriei, in contextul acestui dezechilibru al preturilor, sunt mentinerea calitatii produselor si diferentierea, doua premise care, in companiile grupului Agricola sunt obligatorii. Vorbesc de calitate, pentru ca noi nu am abdicat vreodata de la principiul de a oferi valoare la un pret rezonabil si vorbesc de diferentiere, deoarece potentialul creativ, inovator, creste valoarea produselor.

In cea ce priveste carnea, aceasta continua sa fie aliment de baza datorita calitatilor sale nutritive, iar carnea de pasare are un trend crescator in ultimii ani.
Trendul de mai sus, mai ales sezonier, in perioada verii, se concretizeaza la raft in alegerea pachetelor de tip family cu piese transate, cu gramaje mai mari. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...