Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: agricola international nu renunta la calitate din cauza cresterii de preturi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un interviu acordat pentru Revista Piata, Grigore Horoi, Presedinte al Agricola International Bacau declara ca firma pe care o conduce nu va renunta la calitatea produselor, din cauza majorarilor de preturi.

Grigore Horoi a mai declarat: Principalele provocari ale industriei, in contextul acestui dezechilibru al preturilor, sunt mentinerea calitatii produselor si diferentierea, doua premise care, in companiile grupului Agricola sunt obligatorii. Vorbesc de calitate, pentru ca noi nu am abdicat vreodata de la principiul de a oferi valoare la un pret rezonabil si vorbesc de diferentiere, deoarece potentialul creativ, inovator, creste valoarea produselor.

In cea ce priveste carnea, aceasta continua sa fie aliment de baza datorita calitatilor sale nutritive, iar carnea de pasare are un trend crescator in ultimii ani.
Trendul de mai sus, mai ales sezonier, in perioada verii, se concretizeaza la raft in alegerea pachetelor de tip family cu piese transate, cu gramaje mai mari. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...