Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: agricola international nu renunta la calitate din cauza cresterii de preturi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un interviu acordat pentru Revista Piata, Grigore Horoi, Presedinte al Agricola International Bacau declara ca firma pe care o conduce nu va renunta la calitatea produselor, din cauza majorarilor de preturi.

Grigore Horoi a mai declarat: Principalele provocari ale industriei, in contextul acestui dezechilibru al preturilor, sunt mentinerea calitatii produselor si diferentierea, doua premise care, in companiile grupului Agricola sunt obligatorii. Vorbesc de calitate, pentru ca noi nu am abdicat vreodata de la principiul de a oferi valoare la un pret rezonabil si vorbesc de diferentiere, deoarece potentialul creativ, inovator, creste valoarea produselor.

In cea ce priveste carnea, aceasta continua sa fie aliment de baza datorita calitatilor sale nutritive, iar carnea de pasare are un trend crescator in ultimii ani.
Trendul de mai sus, mai ales sezonier, in perioada verii, se concretizeaza la raft in alegerea pachetelor de tip family cu piese transate, cu gramaje mai mari. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...