Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: angst a deschis inca un carrefour express angst

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Angst isi continua politica de consolidare a pietei, extinzand colaborarea cu reteaua Carrefour.

Astfel, prin remodelarea fostului magazin pe care il detinea in sectorul 1, pe strada Mendeleev, in colaborare cu Carrefour s-a deschis cel de-al 14-lea magazin de proximitate Carrefour Express Angst.

Suprafata comerciala a noului magazin este de 230 mp, la rafturi fiind listate peste 3.500 de produse, Angst detinand o insemnata pondere in gama produselor din carne si ready-meal.

Amintind ca primul magazin de acest tip a fost deschis acum un an, subliniem ca retailistul francez gestioneaza 103 magazine care functioneaza in 3 formate.

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...

MADR: Crescătorii de ovine pot valorifica lâna în 20 centre de colectare
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) MADR a identificat, prin Direcțiile pentru Agricultură Județene, pornind de la efectivele de ovine și producția de lână obținută, zonele în care vor fi realizate centrele de colectare lână și piei de animale.   În prezent, există 20 de centre care colectează lâna de la crescătorii de ovine, cu o capacitate...