Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: angst a deschis inca un carrefour express angst

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Angst isi continua politica de consolidare a pietei, extinzand colaborarea cu reteaua Carrefour.

Astfel, prin remodelarea fostului magazin pe care il detinea in sectorul 1, pe strada Mendeleev, in colaborare cu Carrefour s-a deschis cel de-al 14-lea magazin de proximitate Carrefour Express Angst.

Suprafata comerciala a noului magazin este de 230 mp, la rafturi fiind listate peste 3.500 de produse, Angst detinand o insemnata pondere in gama produselor din carne si ready-meal.

Amintind ca primul magazin de acest tip a fost deschis acum un an, subliniem ca retailistul francez gestioneaza 103 magazine care functioneaza in 3 formate.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...