Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: angst a deschis inca un carrefour express angst

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Angst isi continua politica de consolidare a pietei, extinzand colaborarea cu reteaua Carrefour.

Astfel, prin remodelarea fostului magazin pe care il detinea in sectorul 1, pe strada Mendeleev, in colaborare cu Carrefour s-a deschis cel de-al 14-lea magazin de proximitate Carrefour Express Angst.

Suprafata comerciala a noului magazin este de 230 mp, la rafturi fiind listate peste 3.500 de produse, Angst detinand o insemnata pondere in gama produselor din carne si ready-meal.

Amintind ca primul magazin de acest tip a fost deschis acum un an, subliniem ca retailistul francez gestioneaza 103 magazine care functioneaza in 3 formate.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...