Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: angst a deschis inca un carrefour express angst

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Angst isi continua politica de consolidare a pietei, extinzand colaborarea cu reteaua Carrefour.

Astfel, prin remodelarea fostului magazin pe care il detinea in sectorul 1, pe strada Mendeleev, in colaborare cu Carrefour s-a deschis cel de-al 14-lea magazin de proximitate Carrefour Express Angst.

Suprafata comerciala a noului magazin este de 230 mp, la rafturi fiind listate peste 3.500 de produse, Angst detinand o insemnata pondere in gama produselor din carne si ready-meal.

Amintind ca primul magazin de acest tip a fost deschis acum un an, subliniem ca retailistul francez gestioneaza 103 magazine care functioneaza in 3 formate.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...