Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: branduri de carne in top 50

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui top al notorietaatii brandurilor, realizat de revista Biz Magazin, printre cele 50 de marci cu mare notorietate pe piata romaneasca de bunuri se regasesc si cateva din sectorul de carne.

Astfel, pe locul 7, se pozitioneaza Cris-Tim, urmat de Pate Sibiu si Pate Bucegi, ambele apartinand companiei Scandia, fiind pozitionate pe locurile 11 si 14.
La mare distanta, se regaseste Caroli. plasat pe locul 37.

Topul este condus de Borsec si este urmat de Gerovital, Dorna, Poiana si La Dorna, fiind incheiat de Domo, Ciucas, Bucegi, Silva si Dedeman, care ocupa ultimul loc.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...