Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: branduri de carne in top 50

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui top al notorietaatii brandurilor, realizat de revista Biz Magazin, printre cele 50 de marci cu mare notorietate pe piata romaneasca de bunuri se regasesc si cateva din sectorul de carne.

Astfel, pe locul 7, se pozitioneaza Cris-Tim, urmat de Pate Sibiu si Pate Bucegi, ambele apartinand companiei Scandia, fiind pozitionate pe locurile 11 si 14.
La mare distanta, se regaseste Caroli. plasat pe locul 37.

Topul este condus de Borsec si este urmat de Gerovital, Dorna, Poiana si La Dorna, fiind incheiat de Domo, Ciucas, Bucegi, Silva si Dedeman, care ocupa ultimul loc.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...