Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: branduri de carne in top 50

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui top al notorietaatii brandurilor, realizat de revista Biz Magazin, printre cele 50 de marci cu mare notorietate pe piata romaneasca de bunuri se regasesc si cateva din sectorul de carne.

Astfel, pe locul 7, se pozitioneaza Cris-Tim, urmat de Pate Sibiu si Pate Bucegi, ambele apartinand companiei Scandia, fiind pozitionate pe locurile 11 si 14.
La mare distanta, se regaseste Caroli. plasat pe locul 37.

Topul este condus de Borsec si este urmat de Gerovital, Dorna, Poiana si La Dorna, fiind incheiat de Domo, Ciucas, Bucegi, Silva si Dedeman, care ocupa ultimul loc.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...