Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: branduri de carne in top 50

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui top al notorietaatii brandurilor, realizat de revista Biz Magazin, printre cele 50 de marci cu mare notorietate pe piata romaneasca de bunuri se regasesc si cateva din sectorul de carne.

Astfel, pe locul 7, se pozitioneaza Cris-Tim, urmat de Pate Sibiu si Pate Bucegi, ambele apartinand companiei Scandia, fiind pozitionate pe locurile 11 si 14.
La mare distanta, se regaseste Caroli. plasat pe locul 37.

Topul este condus de Borsec si este urmat de Gerovital, Dorna, Poiana si La Dorna, fiind incheiat de Domo, Ciucas, Bucegi, Silva si Dedeman, care ocupa ultimul loc.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...