Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: carman-urziceni investeste in magazine proprii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit zf.ro, producatorul de carne si preparate din carne Carman, din Urziceni, vrea sa dezvolte o retea de magazine proprii sub brandul Ferma Baraganu.

Primul magazin a fost deschis in luna februarie, in prezent fiind operationale 12 unitati comerciale in orase precum Urziceni, Slobozia, Lehliu, Buzau si Bucuresti.

Noua strategie a companiei a fost adoptata in urma schimbarii patronatului si a echipei manageriale, care are ambitii mari pentru viitorul apropiat. Pana la sfarsitul anului vrem sa ajungem la 30 de unitati comerciale in sudul si sud-estul tarii, cu accent pe Bucuresti si marile orase din imprejurimi, a declarat Dan Tita, directorul retelei de magazine Ferma Baraganu’.

Magazinele, cu suprafete de vanzare de circa 50 de metri patrati, comercializeaza 120 de sortimente de carne proaspata, carne congelata si preparate din carne de porc si pasare.
Pe viitor vrem sa aducem game noi de produse, unde vom pune accentul in primul rand pe calitate, in conditiile in care multi jucatori s-au canalizat pe pret, a afirmat Dan Tita.

Fabrica din Urziceni a companiei Carman, preluata in luna noiembrie a anului trecut de catre familia Ceteras, produce in prezent doar sortimente de carne si preparate din carne de porc, dar pe viitor unitatea va permite fabricarea de sortimente de carne de pasare.

Compania deruleaza un program de investitii, in valoare de 4 milioane de euro, prin intermediul caruia au fost achizitonate utilaje pentru cresterea gamei de produse si a calitatii acestora. Pentru asigurarea materiei prime si a controlului calitatii, avem in vedere si achizitia de ferme de porci si de pasari, a mai spus directorul retelei Ferma Baraganu’.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...