Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: carman-urziceni investeste in magazine proprii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit zf.ro, producatorul de carne si preparate din carne Carman, din Urziceni, vrea sa dezvolte o retea de magazine proprii sub brandul Ferma Baraganu.

Primul magazin a fost deschis in luna februarie, in prezent fiind operationale 12 unitati comerciale in orase precum Urziceni, Slobozia, Lehliu, Buzau si Bucuresti.

Noua strategie a companiei a fost adoptata in urma schimbarii patronatului si a echipei manageriale, care are ambitii mari pentru viitorul apropiat. Pana la sfarsitul anului vrem sa ajungem la 30 de unitati comerciale in sudul si sud-estul tarii, cu accent pe Bucuresti si marile orase din imprejurimi, a declarat Dan Tita, directorul retelei de magazine Ferma Baraganu’.

Magazinele, cu suprafete de vanzare de circa 50 de metri patrati, comercializeaza 120 de sortimente de carne proaspata, carne congelata si preparate din carne de porc si pasare.
Pe viitor vrem sa aducem game noi de produse, unde vom pune accentul in primul rand pe calitate, in conditiile in care multi jucatori s-au canalizat pe pret, a afirmat Dan Tita.

Fabrica din Urziceni a companiei Carman, preluata in luna noiembrie a anului trecut de catre familia Ceteras, produce in prezent doar sortimente de carne si preparate din carne de porc, dar pe viitor unitatea va permite fabricarea de sortimente de carne de pasare.

Compania deruleaza un program de investitii, in valoare de 4 milioane de euro, prin intermediul caruia au fost achizitonate utilaje pentru cresterea gamei de produse si a calitatii acestora. Pentru asigurarea materiei prime si a controlului calitatii, avem in vedere si achizitia de ferme de porci si de pasari, a mai spus directorul retelei Ferma Baraganu’.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...