Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: carmolimp participa la sial 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comunicat: CarmOlimp participa la SIAL, cel mai mare targ de produse alimentare din lume.

Standul expozitional CarmOlimp expune pe langa produsele deja consacrate ale companiei, produse traditionale romanesti si preparate inovatoare.

Printre acestea, un purcelus de lapte care cantareste 7-8 kilograme, copt, dezosat si pregatit pentru a fi feliat. Este un produs destinat Horeca, inovatie CarmOlimp.

Participarea la SIAL este foarte importanta pentru noi, pentru ca ofera o expunere foarte buna a produselor CarmOlimp dar si pentru faptul ca ne intalnim cu alti jucatori din industrie, vedem ce se intampla pe pietele externe si punem baza unor eventuale relatii de afaceri, argumenteaza Valentin Soneriu, directorul general al companiei, participarea la SIAL.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...