Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: carmolimp participa la sial 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comunicat: CarmOlimp participa la SIAL, cel mai mare targ de produse alimentare din lume.

Standul expozitional CarmOlimp expune pe langa produsele deja consacrate ale companiei, produse traditionale romanesti si preparate inovatoare.

Printre acestea, un purcelus de lapte care cantareste 7-8 kilograme, copt, dezosat si pregatit pentru a fi feliat. Este un produs destinat Horeca, inovatie CarmOlimp.

Participarea la SIAL este foarte importanta pentru noi, pentru ca ofera o expunere foarte buna a produselor CarmOlimp dar si pentru faptul ca ne intalnim cu alti jucatori din industrie, vedem ce se intampla pe pietele externe si punem baza unor eventuale relatii de afaceri, argumenteaza Valentin Soneriu, directorul general al companiei, participarea la SIAL.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...