Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: carmolimp participa la sial 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comunicat: CarmOlimp participa la SIAL, cel mai mare targ de produse alimentare din lume.

Standul expozitional CarmOlimp expune pe langa produsele deja consacrate ale companiei, produse traditionale romanesti si preparate inovatoare.

Printre acestea, un purcelus de lapte care cantareste 7-8 kilograme, copt, dezosat si pregatit pentru a fi feliat. Este un produs destinat Horeca, inovatie CarmOlimp.

Participarea la SIAL este foarte importanta pentru noi, pentru ca ofera o expunere foarte buna a produselor CarmOlimp dar si pentru faptul ca ne intalnim cu alti jucatori din industrie, vedem ce se intampla pe pietele externe si punem baza unor eventuale relatii de afaceri, argumenteaza Valentin Soneriu, directorul general al companiei, participarea la SIAL.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...