Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: carmolimp participa la sial 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comunicat: CarmOlimp participa la SIAL, cel mai mare targ de produse alimentare din lume.

Standul expozitional CarmOlimp expune pe langa produsele deja consacrate ale companiei, produse traditionale romanesti si preparate inovatoare.

Printre acestea, un purcelus de lapte care cantareste 7-8 kilograme, copt, dezosat si pregatit pentru a fi feliat. Este un produs destinat Horeca, inovatie CarmOlimp.

Participarea la SIAL este foarte importanta pentru noi, pentru ca ofera o expunere foarte buna a produselor CarmOlimp dar si pentru faptul ca ne intalnim cu alti jucatori din industrie, vedem ce se intampla pe pietele externe si punem baza unor eventuale relatii de afaceri, argumenteaza Valentin Soneriu, directorul general al companiei, participarea la SIAL.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...