Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: compania Diana priveste anul 2013 cu incredere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In ciuda dificultatilor pietei de carne din Romania, compania Diana priveste anul care a inceput cu increderea argumentata de buna organizare a activitatii dar si a unui plan de marketing bine pus la punct.

Referindu-se la perspectiva apropiata, doamna Diana Ilie Craciunescu, Director Comercial al societatii, a declarat pentru revista Fabrica de Carne: Suntem la curent cu analizele care se fac in legatura cu trendurile de pe piata romaneasca a produselor din carne si cred ca societatea noastra va reusi sa faca fata provocarilor.

Compania noastra va continua sa isi diversifice produsele oferite clientilor, la calitatea cu care i-am obisnuit. Credem ca diversitatea produselor poate fi o cale de crestere a productiei si desfacerii in anul acesta, de aceea, in ciuda dificultatilor din piata, ne mentinem optimismul in legatura cu evolutia pozitiva a companiei Diana, in 2013.

Mai multe detalii, in editia cu nr. 23 a revistei Fabrica de Carne care va fi tiparita in curand.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...