Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: compania Diana priveste anul 2013 cu incredere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In ciuda dificultatilor pietei de carne din Romania, compania Diana priveste anul care a inceput cu increderea argumentata de buna organizare a activitatii dar si a unui plan de marketing bine pus la punct.

Referindu-se la perspectiva apropiata, doamna Diana Ilie Craciunescu, Director Comercial al societatii, a declarat pentru revista Fabrica de Carne: Suntem la curent cu analizele care se fac in legatura cu trendurile de pe piata romaneasca a produselor din carne si cred ca societatea noastra va reusi sa faca fata provocarilor.

Compania noastra va continua sa isi diversifice produsele oferite clientilor, la calitatea cu care i-am obisnuit. Credem ca diversitatea produselor poate fi o cale de crestere a productiei si desfacerii in anul acesta, de aceea, in ciuda dificultatilor din piata, ne mentinem optimismul in legatura cu evolutia pozitiva a companiei Diana, in 2013.

Mai multe detalii, in editia cu nr. 23 a revistei Fabrica de Carne care va fi tiparita in curand.

AFIR a publicat Ghidul pentru investiții în zona ITI–Delta Dunării
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 decembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a publicat versiunile consultative ale Ghidurilor solicitantului pentru investiții în arealul ITI – Delta Dunării privind dezvoltarea infrastructurii de bază (submăsura 7.2) și protejarea patrimoniului cultural (submăsura 7.6), finanțate prin Programul Național de Dezvoltare...

Marca Ardealul devine, temporar, România
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 decembrie 2018

(Comunicat) La 100 de ani de la Marea Unire, pentru o scurtă vreme, Ardealul, marca de pate și mâncăruri la conservă, își schimbă numele în Romania.   De ce? Pentru a marca si sărbatori acest moment definitoriu al istoriei noastre. Pentru a-și onora numele și istoria acestui nume. Pentru că, atunci când te cheamă...