Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: compania Diana priveste anul 2013 cu incredere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In ciuda dificultatilor pietei de carne din Romania, compania Diana priveste anul care a inceput cu increderea argumentata de buna organizare a activitatii dar si a unui plan de marketing bine pus la punct.

Referindu-se la perspectiva apropiata, doamna Diana Ilie Craciunescu, Director Comercial al societatii, a declarat pentru revista Fabrica de Carne: Suntem la curent cu analizele care se fac in legatura cu trendurile de pe piata romaneasca a produselor din carne si cred ca societatea noastra va reusi sa faca fata provocarilor.

Compania noastra va continua sa isi diversifice produsele oferite clientilor, la calitatea cu care i-am obisnuit. Credem ca diversitatea produselor poate fi o cale de crestere a productiei si desfacerii in anul acesta, de aceea, in ciuda dificultatilor din piata, ne mentinem optimismul in legatura cu evolutia pozitiva a companiei Diana, in 2013.

Mai multe detalii, in editia cu nr. 23 a revistei Fabrica de Carne care va fi tiparita in curand.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...