Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Procesatori: compania Diana priveste anul 2013 cu incredere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In ciuda dificultatilor pietei de carne din Romania, compania Diana priveste anul care a inceput cu increderea argumentata de buna organizare a activitatii dar si a unui plan de marketing bine pus la punct.

Referindu-se la perspectiva apropiata, doamna Diana Ilie Craciunescu, Director Comercial al societatii, a declarat pentru revista Fabrica de Carne: Suntem la curent cu analizele care se fac in legatura cu trendurile de pe piata romaneasca a produselor din carne si cred ca societatea noastra va reusi sa faca fata provocarilor.

Compania noastra va continua sa isi diversifice produsele oferite clientilor, la calitatea cu care i-am obisnuit. Credem ca diversitatea produselor poate fi o cale de crestere a productiei si desfacerii in anul acesta, de aceea, in ciuda dificultatilor din piata, ne mentinem optimismul in legatura cu evolutia pozitiva a companiei Diana, in 2013.

Mai multe detalii, in editia cu nr. 23 a revistei Fabrica de Carne care va fi tiparita in curand.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...