Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: cris-tim va investi in dezvoltarea retelei de magazine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intrebat care sunt planurile de viitor ale companiei Cris-Tim, domnul Radu Timis, Presedinte al grupului de firme reunite sub aceasta marca, a declarat in exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne:

Pentru noi, anul 2012 a fost usor mai dificil decat anii trecuti dar am reusit sa il trecem cu bine. Deocamdata, Cris-Tim si-a asigurat necesarul tehnologic pentru o buna bucata de vreme, de acum incolo.

Detinem linii de procesare ultramoderne, linii de ambalare care asigura o calitate deosebita produselor noastre, iar faptul ca din totalul productiei avem un nivel al exportului de 17 %, cred ca sune multe.

Pe viitor, insa, ne vom axa investitiile pe dezvoltarea propriilor magazine, dorind sa oferim produsele Cris-Tim la pretul de la poarta fabricii. In acest fel vom avea un mai bun control al afaceri si, desigur, ne vom mai elibera de presiunea pe care o resimtim din partea marilor retele de retail.

Mai multe informatii despre Cris-Tim, precum si despre perspectivele sectorului de carne din Romania, veti putea citi in interviul pe care domnul Radu Timis ni l-a acordat, interviu pe care il veti citi in editia cu numarul 23 a revistei Fabrica de Carne.

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...