Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: cris-tim va investi in dezvoltarea retelei de magazine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intrebat care sunt planurile de viitor ale companiei Cris-Tim, domnul Radu Timis, Presedinte al grupului de firme reunite sub aceasta marca, a declarat in exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne:

Pentru noi, anul 2012 a fost usor mai dificil decat anii trecuti dar am reusit sa il trecem cu bine. Deocamdata, Cris-Tim si-a asigurat necesarul tehnologic pentru o buna bucata de vreme, de acum incolo.

Detinem linii de procesare ultramoderne, linii de ambalare care asigura o calitate deosebita produselor noastre, iar faptul ca din totalul productiei avem un nivel al exportului de 17 %, cred ca sune multe.

Pe viitor, insa, ne vom axa investitiile pe dezvoltarea propriilor magazine, dorind sa oferim produsele Cris-Tim la pretul de la poarta fabricii. In acest fel vom avea un mai bun control al afaceri si, desigur, ne vom mai elibera de presiunea pe care o resimtim din partea marilor retele de retail.

Mai multe informatii despre Cris-Tim, precum si despre perspectivele sectorului de carne din Romania, veti putea citi in interviul pe care domnul Radu Timis ni l-a acordat, interviu pe care il veti citi in editia cu numarul 23 a revistei Fabrica de Carne.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...