Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: cris-tim va investi in dezvoltarea retelei de magazine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intrebat care sunt planurile de viitor ale companiei Cris-Tim, domnul Radu Timis, Presedinte al grupului de firme reunite sub aceasta marca, a declarat in exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne:

Pentru noi, anul 2012 a fost usor mai dificil decat anii trecuti dar am reusit sa il trecem cu bine. Deocamdata, Cris-Tim si-a asigurat necesarul tehnologic pentru o buna bucata de vreme, de acum incolo.

Detinem linii de procesare ultramoderne, linii de ambalare care asigura o calitate deosebita produselor noastre, iar faptul ca din totalul productiei avem un nivel al exportului de 17 %, cred ca sune multe.

Pe viitor, insa, ne vom axa investitiile pe dezvoltarea propriilor magazine, dorind sa oferim produsele Cris-Tim la pretul de la poarta fabricii. In acest fel vom avea un mai bun control al afaceri si, desigur, ne vom mai elibera de presiunea pe care o resimtim din partea marilor retele de retail.

Mai multe informatii despre Cris-Tim, precum si despre perspectivele sectorului de carne din Romania, veti putea citi in interviul pe care domnul Radu Timis ni l-a acordat, interviu pe care il veti citi in editia cu numarul 23 a revistei Fabrica de Carne.

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...