Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: cris-tim va investi in dezvoltarea retelei de magazine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intrebat care sunt planurile de viitor ale companiei Cris-Tim, domnul Radu Timis, Presedinte al grupului de firme reunite sub aceasta marca, a declarat in exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne:

Pentru noi, anul 2012 a fost usor mai dificil decat anii trecuti dar am reusit sa il trecem cu bine. Deocamdata, Cris-Tim si-a asigurat necesarul tehnologic pentru o buna bucata de vreme, de acum incolo.

Detinem linii de procesare ultramoderne, linii de ambalare care asigura o calitate deosebita produselor noastre, iar faptul ca din totalul productiei avem un nivel al exportului de 17 %, cred ca sune multe.

Pe viitor, insa, ne vom axa investitiile pe dezvoltarea propriilor magazine, dorind sa oferim produsele Cris-Tim la pretul de la poarta fabricii. In acest fel vom avea un mai bun control al afaceri si, desigur, ne vom mai elibera de presiunea pe care o resimtim din partea marilor retele de retail.

Mai multe informatii despre Cris-Tim, precum si despre perspectivele sectorului de carne din Romania, veti putea citi in interviul pe care domnul Radu Timis ni l-a acordat, interviu pe care il veti citi in editia cu numarul 23 a revistei Fabrica de Carne.

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...