Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: cristi borcea, telenovela cu mezeluri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fabrica de mezeluri a fostului actionar de la Dinamo Bucuresti, Cristi Borcea, este scoasa la vanzare pentru aproximativ 60.000 de euro. Firma Crimbo Prod Carn SRL Zlatna este in faliment din 2010.

Inainte de a se pronunta Tribunalul Alba cu privire la declansarea procedurii de faliment, societatea a fost vanduta unor irakieni. Fabrica de mezeluri de la Zlatna a fost deschisa de Borcea, in parteneriat cu actualul antrenor de la Dinamo, Cornel Talnar, in anul 2000.

Conform portalului cotidian local alba.ro, cei doi nu au aparut niciodata, oficial, ca actionari, ci au infiintat si administrat societatea prin intermediul unor persoane interpuse din Alba Iulia. Borcea a scapat de problemele firmei prin transferul actiunilor pe numele unor cetateni irakieni. Chiar inainte de momentul intrarii in insolventa, partile sociale au fost vandute persoanelor fizice de origine irakiana, Hussein H. Hassan si Amaar A. Ghanam.

Ulterior s-au mai operat doua schimbari ale asociatilor. In prezent, partile sociale sunt detinute de Haydar R. Hassan (75%) si Feisal Omar (25%), doi irakieni de 27, respectiv 25 ani. Lichidatorul Crimbo Prod Carn a avut mari probleme in a intra in posesia documentelor contabile ale societatii. La momentul intrarii in faliment a existat chiar si o plangere penala pentru ca administratorul nu a predat actele firmei. Procesul de faliment de deruleaza la Tribunalul Alba. Urmatorul termen va avea loc in 4 februarie 2013 pana cand administratorul judiciar trebuie sa continue demersurile de vanzare a bunurilor debitoarei. (alba24.ro)

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...