Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: cristi borcea, telenovela cu mezeluri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fabrica de mezeluri a fostului actionar de la Dinamo Bucuresti, Cristi Borcea, este scoasa la vanzare pentru aproximativ 60.000 de euro. Firma Crimbo Prod Carn SRL Zlatna este in faliment din 2010.

Inainte de a se pronunta Tribunalul Alba cu privire la declansarea procedurii de faliment, societatea a fost vanduta unor irakieni. Fabrica de mezeluri de la Zlatna a fost deschisa de Borcea, in parteneriat cu actualul antrenor de la Dinamo, Cornel Talnar, in anul 2000.

Conform portalului cotidian local alba.ro, cei doi nu au aparut niciodata, oficial, ca actionari, ci au infiintat si administrat societatea prin intermediul unor persoane interpuse din Alba Iulia. Borcea a scapat de problemele firmei prin transferul actiunilor pe numele unor cetateni irakieni. Chiar inainte de momentul intrarii in insolventa, partile sociale au fost vandute persoanelor fizice de origine irakiana, Hussein H. Hassan si Amaar A. Ghanam.

Ulterior s-au mai operat doua schimbari ale asociatilor. In prezent, partile sociale sunt detinute de Haydar R. Hassan (75%) si Feisal Omar (25%), doi irakieni de 27, respectiv 25 ani. Lichidatorul Crimbo Prod Carn a avut mari probleme in a intra in posesia documentelor contabile ale societatii. La momentul intrarii in faliment a existat chiar si o plangere penala pentru ca administratorul nu a predat actele firmei. Procesul de faliment de deruleaza la Tribunalul Alba. Urmatorul termen va avea loc in 4 februarie 2013 pana cand administratorul judiciar trebuie sa continue demersurile de vanzare a bunurilor debitoarei. (alba24.ro)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...