Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: cristi borcea, telenovela cu mezeluri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fabrica de mezeluri a fostului actionar de la Dinamo Bucuresti, Cristi Borcea, este scoasa la vanzare pentru aproximativ 60.000 de euro. Firma Crimbo Prod Carn SRL Zlatna este in faliment din 2010.

Inainte de a se pronunta Tribunalul Alba cu privire la declansarea procedurii de faliment, societatea a fost vanduta unor irakieni. Fabrica de mezeluri de la Zlatna a fost deschisa de Borcea, in parteneriat cu actualul antrenor de la Dinamo, Cornel Talnar, in anul 2000.

Conform portalului cotidian local alba.ro, cei doi nu au aparut niciodata, oficial, ca actionari, ci au infiintat si administrat societatea prin intermediul unor persoane interpuse din Alba Iulia. Borcea a scapat de problemele firmei prin transferul actiunilor pe numele unor cetateni irakieni. Chiar inainte de momentul intrarii in insolventa, partile sociale au fost vandute persoanelor fizice de origine irakiana, Hussein H. Hassan si Amaar A. Ghanam.

Ulterior s-au mai operat doua schimbari ale asociatilor. In prezent, partile sociale sunt detinute de Haydar R. Hassan (75%) si Feisal Omar (25%), doi irakieni de 27, respectiv 25 ani. Lichidatorul Crimbo Prod Carn a avut mari probleme in a intra in posesia documentelor contabile ale societatii. La momentul intrarii in faliment a existat chiar si o plangere penala pentru ca administratorul nu a predat actele firmei. Procesul de faliment de deruleaza la Tribunalul Alba. Urmatorul termen va avea loc in 4 februarie 2013 pana cand administratorul judiciar trebuie sa continue demersurile de vanzare a bunurilor debitoarei. (alba24.ro)

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...