Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: cristi borcea, telenovela cu mezeluri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Fabrica de mezeluri a fostului actionar de la Dinamo Bucuresti, Cristi Borcea, este scoasa la vanzare pentru aproximativ 60.000 de euro. Firma Crimbo Prod Carn SRL Zlatna este in faliment din 2010.

Inainte de a se pronunta Tribunalul Alba cu privire la declansarea procedurii de faliment, societatea a fost vanduta unor irakieni. Fabrica de mezeluri de la Zlatna a fost deschisa de Borcea, in parteneriat cu actualul antrenor de la Dinamo, Cornel Talnar, in anul 2000.

Conform portalului cotidian local alba.ro, cei doi nu au aparut niciodata, oficial, ca actionari, ci au infiintat si administrat societatea prin intermediul unor persoane interpuse din Alba Iulia. Borcea a scapat de problemele firmei prin transferul actiunilor pe numele unor cetateni irakieni. Chiar inainte de momentul intrarii in insolventa, partile sociale au fost vandute persoanelor fizice de origine irakiana, Hussein H. Hassan si Amaar A. Ghanam.

Ulterior s-au mai operat doua schimbari ale asociatilor. In prezent, partile sociale sunt detinute de Haydar R. Hassan (75%) si Feisal Omar (25%), doi irakieni de 27, respectiv 25 ani. Lichidatorul Crimbo Prod Carn a avut mari probleme in a intra in posesia documentelor contabile ale societatii. La momentul intrarii in faliment a existat chiar si o plangere penala pentru ca administratorul nu a predat actele firmei. Procesul de faliment de deruleaza la Tribunalul Alba. Urmatorul termen va avea loc in 4 februarie 2013 pana cand administratorul judiciar trebuie sa continue demersurile de vanzare a bunurilor debitoarei. (alba24.ro)

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...