Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: hame romania cauta director comercial

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de pateuri si conserve de carne Hame Romania a lansat un anunt pe retelele de socializare profesionale dar si pe siteurile specializate pentru a recruta o persoana pentru pozitia de director comercial, dupa ce Petru Sopa a plecat din aceasta functie la inceputul acestui an.

Revista Piata informeaza ca Petru Sopa a ocupat pozitia de director comercial in perioada august 2011 – ianuarie 2013, perioada in care Hame Romania a inregistrat cele mai bune rezultate din istoria companiei pe piata locala. Viitorul director comercial va avea ca principala sarcina dezvoltarea activitatii comerciale pe noi canale de desfacere, conform sarcinilor descrise in anuntul publicat de companie.

Hame Romania anunta in toamna anului trecut o crestere a vanzarilor cu peste 50%, in primele noua luni ale anului 2012, fata de aceeasi perioada a anului anterior, fapt ce a condus la obtinerea celor mai bune cifre din istoria firmei.

Cresterile semnificative provin din relansarea gamei Antrefrig (brand romanesc care aniverseaza anul acesta 100 de ani) si a inovatiilor Hame in termeni de retete, ambalaje si produse noi. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

PPA identificat în hrana pentru porcii din fermele Chinei
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Furnizorul de hrană pentru animale din China, Tangrenshen Group, a raportat că prezența PPA a fost detectată într-una din unitățile sale producătoare de formule nutriționale pentru porci.   Potrivit Reuters, într-o declaratie făcută la Bursa de Valori din Shenzhen, compania a declarat ca boala a fost gasita in probele de...

3R Green: Putem atinge noile obiective de colectare și reciclare?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

(Comunicat) Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 74/2018 din 17 iulie 2018 aduce  numeroase modificari  legislative in domeniul gestionarii ambalajelor  si  deseurilor  de  ambalaje,  avand  ca  scop  alinierea  legislatiei  Romaniei  la  cea  europeana  prin  impunerea  unor  decizii  economice  precum  ”plateste ...