Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: hame romania cauta director comercial

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de pateuri si conserve de carne Hame Romania a lansat un anunt pe retelele de socializare profesionale dar si pe siteurile specializate pentru a recruta o persoana pentru pozitia de director comercial, dupa ce Petru Sopa a plecat din aceasta functie la inceputul acestui an.

Revista Piata informeaza ca Petru Sopa a ocupat pozitia de director comercial in perioada august 2011 – ianuarie 2013, perioada in care Hame Romania a inregistrat cele mai bune rezultate din istoria companiei pe piata locala. Viitorul director comercial va avea ca principala sarcina dezvoltarea activitatii comerciale pe noi canale de desfacere, conform sarcinilor descrise in anuntul publicat de companie.

Hame Romania anunta in toamna anului trecut o crestere a vanzarilor cu peste 50%, in primele noua luni ale anului 2012, fata de aceeasi perioada a anului anterior, fapt ce a condus la obtinerea celor mai bune cifre din istoria firmei.

Cresterile semnificative provin din relansarea gamei Antrefrig (brand romanesc care aniverseaza anul acesta 100 de ani) si a inovatiilor Hame in termeni de retete, ambalaje si produse noi. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...