Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: hame romania cauta director comercial

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de pateuri si conserve de carne Hame Romania a lansat un anunt pe retelele de socializare profesionale dar si pe siteurile specializate pentru a recruta o persoana pentru pozitia de director comercial, dupa ce Petru Sopa a plecat din aceasta functie la inceputul acestui an.

Revista Piata informeaza ca Petru Sopa a ocupat pozitia de director comercial in perioada august 2011 – ianuarie 2013, perioada in care Hame Romania a inregistrat cele mai bune rezultate din istoria companiei pe piata locala. Viitorul director comercial va avea ca principala sarcina dezvoltarea activitatii comerciale pe noi canale de desfacere, conform sarcinilor descrise in anuntul publicat de companie.

Hame Romania anunta in toamna anului trecut o crestere a vanzarilor cu peste 50%, in primele noua luni ale anului 2012, fata de aceeasi perioada a anului anterior, fapt ce a condus la obtinerea celor mai bune cifre din istoria firmei.

Cresterile semnificative provin din relansarea gamei Antrefrig (brand romanesc care aniverseaza anul acesta 100 de ani) si a inovatiilor Hame in termeni de retete, ambalaje si produse noi. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...