Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: hame romania cauta director comercial

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de pateuri si conserve de carne Hame Romania a lansat un anunt pe retelele de socializare profesionale dar si pe siteurile specializate pentru a recruta o persoana pentru pozitia de director comercial, dupa ce Petru Sopa a plecat din aceasta functie la inceputul acestui an.

Revista Piata informeaza ca Petru Sopa a ocupat pozitia de director comercial in perioada august 2011 – ianuarie 2013, perioada in care Hame Romania a inregistrat cele mai bune rezultate din istoria companiei pe piata locala. Viitorul director comercial va avea ca principala sarcina dezvoltarea activitatii comerciale pe noi canale de desfacere, conform sarcinilor descrise in anuntul publicat de companie.

Hame Romania anunta in toamna anului trecut o crestere a vanzarilor cu peste 50%, in primele noua luni ale anului 2012, fata de aceeasi perioada a anului anterior, fapt ce a condus la obtinerea celor mai bune cifre din istoria firmei.

Cresterile semnificative provin din relansarea gamei Antrefrig (brand romanesc care aniverseaza anul acesta 100 de ani) si a inovatiilor Hame in termeni de retete, ambalaje si produse noi. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...