Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: imdia mizeaza pe grandi gusti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rebotezata in anul 2007, din SC Diana SRL, in SC Imdia SRL, compania damboviteana anunta o ofensiva a impunerii si mai accentuate a brandului Grandi Gusti, pe care mizeaza, dupa ce produsele sale au fost comercializate ani de zile sub brandul Diana.

Avand in proprietate o fabrica de preparate din carne la standarde UE, cu o capacitate de prelucrare de 12 tone pe zi, SC Imdia SRL este singurul producator de preparate din carne la standarde UE de pe raza judetului Dambovita.

Odata cu inceperea activitatii in noua fabrica de preparate din carne si datorita interesului societatii de a-si comercializa produsele la nivel regional, echipa de conducere Imdia a recurs la rebranduirea produselor sale.

A fost creata marca inregistrata Grandi Gusti -o marca de familie, brand sub care sunt produse si comercializate o gama larga de produse: salamuri (crud-uscate si fiert-afumate), carnati, crenwursti, parizer, sunci, specialitati, afumaturi, produse de sezon, preparate proaspete.

Calitatea ingredientelor atent selectionate si respectarea retetelor originale confera preparatelor Grandi Gusti o personalitate puternica si un gust desavarsit.
Fabrica este acreditata pentru schimburi intracomunitare.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...