Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: imdia mizeaza pe grandi gusti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rebotezata in anul 2007, din SC Diana SRL, in SC Imdia SRL, compania damboviteana anunta o ofensiva a impunerii si mai accentuate a brandului Grandi Gusti, pe care mizeaza, dupa ce produsele sale au fost comercializate ani de zile sub brandul Diana.

Avand in proprietate o fabrica de preparate din carne la standarde UE, cu o capacitate de prelucrare de 12 tone pe zi, SC Imdia SRL este singurul producator de preparate din carne la standarde UE de pe raza judetului Dambovita.

Odata cu inceperea activitatii in noua fabrica de preparate din carne si datorita interesului societatii de a-si comercializa produsele la nivel regional, echipa de conducere Imdia a recurs la rebranduirea produselor sale.

A fost creata marca inregistrata Grandi Gusti -o marca de familie, brand sub care sunt produse si comercializate o gama larga de produse: salamuri (crud-uscate si fiert-afumate), carnati, crenwursti, parizer, sunci, specialitati, afumaturi, produse de sezon, preparate proaspete.

Calitatea ingredientelor atent selectionate si respectarea retetelor originale confera preparatelor Grandi Gusti o personalitate puternica si un gust desavarsit.
Fabrica este acreditata pentru schimburi intracomunitare.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...