Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: imdia mizeaza pe grandi gusti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rebotezata in anul 2007, din SC Diana SRL, in SC Imdia SRL, compania damboviteana anunta o ofensiva a impunerii si mai accentuate a brandului Grandi Gusti, pe care mizeaza, dupa ce produsele sale au fost comercializate ani de zile sub brandul Diana.

Avand in proprietate o fabrica de preparate din carne la standarde UE, cu o capacitate de prelucrare de 12 tone pe zi, SC Imdia SRL este singurul producator de preparate din carne la standarde UE de pe raza judetului Dambovita.

Odata cu inceperea activitatii in noua fabrica de preparate din carne si datorita interesului societatii de a-si comercializa produsele la nivel regional, echipa de conducere Imdia a recurs la rebranduirea produselor sale.

A fost creata marca inregistrata Grandi Gusti -o marca de familie, brand sub care sunt produse si comercializate o gama larga de produse: salamuri (crud-uscate si fiert-afumate), carnati, crenwursti, parizer, sunci, specialitati, afumaturi, produse de sezon, preparate proaspete.

Calitatea ingredientelor atent selectionate si respectarea retetelor originale confera preparatelor Grandi Gusti o personalitate puternica si un gust desavarsit.
Fabrica este acreditata pentru schimburi intracomunitare.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...