Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: In ciuda dificultatilor, unicarm priveste anul 2013 cu incredere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In ciuda dificultatilor cu care se confrunta sectorul de procesare a carnii din Romania, compania Unicarm priveste cu incredere anul 2013.

Astfel, domnul Vasile Lucut, Presedinte al CA, Unicarm, a declarat pentru revista Fabrica de Carne: Anul 2013 nu il vad a fi deloc bun, in niciun caz, mai bun decat 2012. Din fericire pentru Unicarm, noi ne-am dezvoltat o foarte serioasa retea de desfacere, 60 % din productie vanzand-o prin magazinele proprii.

Dar, majoritatea procesatorilor vor resimti acut presiunea retail-ului si a preturilor impuse de acestia. Insa, chiar si asa, sectorul de carne din Romania nu va cadea. Companiile existente acum sunt prea solide, pentru a fi puse in pericol. Dar, marea provocare nu va fi productia, ci desfacerea.

Tocmai de aceea, in acest an vom mai deschide inca 20 de magazine proprii, pe langa celelalte 83, pe care le avem. Asadar, problema nu e de productie, ci de gasirea modalitatilor de a determina cresterea consumului.

Mai multe detalii, pe aceasta tema, in editia cu nr. 23 a revistei Fabrica de Carne care va fi publicata in curand.

PPA identificat în hrana pentru porcii din fermele Chinei
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Furnizorul de hrană pentru animale din China, Tangrenshen Group, a raportat că prezența PPA a fost detectată într-una din unitățile sale producătoare de formule nutriționale pentru porci.   Potrivit Reuters, într-o declaratie făcută la Bursa de Valori din Shenzhen, compania a declarat ca boala a fost gasita in probele de...

3R Green: Putem atinge noile obiective de colectare și reciclare?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

(Comunicat) Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 74/2018 din 17 iulie 2018 aduce  numeroase modificari  legislative in domeniul gestionarii ambalajelor  si  deseurilor  de  ambalaje,  avand  ca  scop  alinierea  legislatiei  Romaniei  la  cea  europeana  prin  impunerea  unor  decizii  economice  precum  ”plateste ...