Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: In ciuda dificultatilor, unicarm priveste anul 2013 cu incredere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In ciuda dificultatilor cu care se confrunta sectorul de procesare a carnii din Romania, compania Unicarm priveste cu incredere anul 2013.

Astfel, domnul Vasile Lucut, Presedinte al CA, Unicarm, a declarat pentru revista Fabrica de Carne: Anul 2013 nu il vad a fi deloc bun, in niciun caz, mai bun decat 2012. Din fericire pentru Unicarm, noi ne-am dezvoltat o foarte serioasa retea de desfacere, 60 % din productie vanzand-o prin magazinele proprii.

Dar, majoritatea procesatorilor vor resimti acut presiunea retail-ului si a preturilor impuse de acestia. Insa, chiar si asa, sectorul de carne din Romania nu va cadea. Companiile existente acum sunt prea solide, pentru a fi puse in pericol. Dar, marea provocare nu va fi productia, ci desfacerea.

Tocmai de aceea, in acest an vom mai deschide inca 20 de magazine proprii, pe langa celelalte 83, pe care le avem. Asadar, problema nu e de productie, ci de gasirea modalitatilor de a determina cresterea consumului.

Mai multe detalii, pe aceasta tema, in editia cu nr. 23 a revistei Fabrica de Carne care va fi publicata in curand.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...