Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: kosarom si-a incheiat campania de promovare de vara

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Expansiunea afacerilor Kosarom a continuat si in perioada de vara. Astfel, la finalul lunii iulie, compania a deschis un nou magazine propriu in Pascani. Magazinul se dauga celorlalte 15 magazine proprii, precum si a altor 40 de francize situate in regiunea Moldovei.

Tot acum s-a facut si bilantul campaniei de promovare din aceasta vara derulata atat prin reduceri de preturi, cat si in campanii derulate pelitoral.

Astfel, promoterii Kosarom au premiat turistii in cadrul Caravanei „Kosarom- Savureaza diferenta”, care a strabatut in sezonul estival statiunile: Mamaia, Eforie Nord, Neptun-Olimp, Constanta, Mangalia si Costinesti.

Peste 10.000 de turisti au savurat premiile Kosarom care au constat in bandane, mingi gonflabile, brichete si brelocuri. In timpul serii, activarea s-a facut pe segmentul HoReCa. O echipa din 2 promoteri au provocat turistii de la terase la un joculet pe palm, cu premii in brichete, evantaie si brelocuri

In perioada 22 august – 07 septembrie, promoterii Kosarom insotiti de mascota Nica au premiat persoanele care au cumparat produse Kosarom din magazine tip retail sau key- account.

Acestea au participat la roata norocului si au castigat sandwich makere, prosoape de picnic, manusi sau sorturi gratar. Campania s-a desfasurat in aproximativ 125 de magazine din Bucuresi, Iasi, Suceava, Botosni, Piatra Neamt, Bacau, Focsani, Galati, Braila, Buzau, Brasov, Constanta.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...