Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: kosarom si-a incheiat campania de promovare de vara

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Expansiunea afacerilor Kosarom a continuat si in perioada de vara. Astfel, la finalul lunii iulie, compania a deschis un nou magazine propriu in Pascani. Magazinul se dauga celorlalte 15 magazine proprii, precum si a altor 40 de francize situate in regiunea Moldovei.

Tot acum s-a facut si bilantul campaniei de promovare din aceasta vara derulata atat prin reduceri de preturi, cat si in campanii derulate pelitoral.

Astfel, promoterii Kosarom au premiat turistii in cadrul Caravanei „Kosarom- Savureaza diferenta”, care a strabatut in sezonul estival statiunile: Mamaia, Eforie Nord, Neptun-Olimp, Constanta, Mangalia si Costinesti.

Peste 10.000 de turisti au savurat premiile Kosarom care au constat in bandane, mingi gonflabile, brichete si brelocuri. In timpul serii, activarea s-a facut pe segmentul HoReCa. O echipa din 2 promoteri au provocat turistii de la terase la un joculet pe palm, cu premii in brichete, evantaie si brelocuri

In perioada 22 august – 07 septembrie, promoterii Kosarom insotiti de mascota Nica au premiat persoanele care au cumparat produse Kosarom din magazine tip retail sau key- account.

Acestea au participat la roata norocului si au castigat sandwich makere, prosoape de picnic, manusi sau sorturi gratar. Campania s-a desfasurat in aproximativ 125 de magazine din Bucuresi, Iasi, Suceava, Botosni, Piatra Neamt, Bacau, Focsani, Galati, Braila, Buzau, Brasov, Constanta.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...