Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Procesatori: kosarom si-a incheiat campania de promovare de vara

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Expansiunea afacerilor Kosarom a continuat si in perioada de vara. Astfel, la finalul lunii iulie, compania a deschis un nou magazine propriu in Pascani. Magazinul se dauga celorlalte 15 magazine proprii, precum si a altor 40 de francize situate in regiunea Moldovei.

Tot acum s-a facut si bilantul campaniei de promovare din aceasta vara derulata atat prin reduceri de preturi, cat si in campanii derulate pelitoral.

Astfel, promoterii Kosarom au premiat turistii in cadrul Caravanei „Kosarom- Savureaza diferenta”, care a strabatut in sezonul estival statiunile: Mamaia, Eforie Nord, Neptun-Olimp, Constanta, Mangalia si Costinesti.

Peste 10.000 de turisti au savurat premiile Kosarom care au constat in bandane, mingi gonflabile, brichete si brelocuri. In timpul serii, activarea s-a facut pe segmentul HoReCa. O echipa din 2 promoteri au provocat turistii de la terase la un joculet pe palm, cu premii in brichete, evantaie si brelocuri

In perioada 22 august – 07 septembrie, promoterii Kosarom insotiti de mascota Nica au premiat persoanele care au cumparat produse Kosarom din magazine tip retail sau key- account.

Acestea au participat la roata norocului si au castigat sandwich makere, prosoape de picnic, manusi sau sorturi gratar. Campania s-a desfasurat in aproximativ 125 de magazine din Bucuresi, Iasi, Suceava, Botosni, Piatra Neamt, Bacau, Focsani, Galati, Braila, Buzau, Brasov, Constanta.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...