Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: luchi georgescu a refuzat vinderea companiei meda prod 98

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Doamna Luchi Georgescu a declarat pentru bussinesmagazin.ro ca a refuzat vinderea companiei Meda Prod 98, pe care o are in proprietate.

Domnia sa a adaugat ca, dupa ce am facut mari investitii in aceasta firma, am primit ingrozitor de multe oferte de cumparare, dar le-am refuzat pe toate.

Luchi Georgescu, a adaugat ca nu-i pare rau ca a refuzat si o alta oferta de 60 de milioane de euro pentru vanzarea companiei Vincon, cel mai mare producator de vinuri de pe piata romaneasca.

La aceasta societate, doamna Luchi Georgescu a investit in prima faza 7 milioane de euro, dar de-a lungul anilor, valoarea totala a investitiilor a depasit 40 de milioane de euro.

In afara de Vincon, Luchi Georgescu a investit si in procesatorul de mezeluri Meda Prod 98, Venus Holiday (cu doua hoteluri pe litoral) si firma de contructii Medcons Instal.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...