Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: luchi georgescu a refuzat vinderea companiei meda prod 98

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Doamna Luchi Georgescu a declarat pentru bussinesmagazin.ro ca a refuzat vinderea companiei Meda Prod 98, pe care o are in proprietate.

Domnia sa a adaugat ca, dupa ce am facut mari investitii in aceasta firma, am primit ingrozitor de multe oferte de cumparare, dar le-am refuzat pe toate.

Luchi Georgescu, a adaugat ca nu-i pare rau ca a refuzat si o alta oferta de 60 de milioane de euro pentru vanzarea companiei Vincon, cel mai mare producator de vinuri de pe piata romaneasca.

La aceasta societate, doamna Luchi Georgescu a investit in prima faza 7 milioane de euro, dar de-a lungul anilor, valoarea totala a investitiilor a depasit 40 de milioane de euro.

In afara de Vincon, Luchi Georgescu a investit si in procesatorul de mezeluri Meda Prod 98, Venus Holiday (cu doua hoteluri pe litoral) si firma de contructii Medcons Instal.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...