Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: luchi georgescu a refuzat vinderea companiei meda prod 98

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Doamna Luchi Georgescu a declarat pentru bussinesmagazin.ro ca a refuzat vinderea companiei Meda Prod 98, pe care o are in proprietate.

Domnia sa a adaugat ca, dupa ce am facut mari investitii in aceasta firma, am primit ingrozitor de multe oferte de cumparare, dar le-am refuzat pe toate.

Luchi Georgescu, a adaugat ca nu-i pare rau ca a refuzat si o alta oferta de 60 de milioane de euro pentru vanzarea companiei Vincon, cel mai mare producator de vinuri de pe piata romaneasca.

La aceasta societate, doamna Luchi Georgescu a investit in prima faza 7 milioane de euro, dar de-a lungul anilor, valoarea totala a investitiilor a depasit 40 de milioane de euro.

In afara de Vincon, Luchi Georgescu a investit si in procesatorul de mezeluri Meda Prod 98, Venus Holiday (cu doua hoteluri pe litoral) si firma de contructii Medcons Instal.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....