Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: luchi georgescu a refuzat vinderea companiei meda prod 98

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Doamna Luchi Georgescu a declarat pentru bussinesmagazin.ro ca a refuzat vinderea companiei Meda Prod 98, pe care o are in proprietate.

Domnia sa a adaugat ca, dupa ce am facut mari investitii in aceasta firma, am primit ingrozitor de multe oferte de cumparare, dar le-am refuzat pe toate.

Luchi Georgescu, a adaugat ca nu-i pare rau ca a refuzat si o alta oferta de 60 de milioane de euro pentru vanzarea companiei Vincon, cel mai mare producator de vinuri de pe piata romaneasca.

La aceasta societate, doamna Luchi Georgescu a investit in prima faza 7 milioane de euro, dar de-a lungul anilor, valoarea totala a investitiilor a depasit 40 de milioane de euro.

In afara de Vincon, Luchi Georgescu a investit si in procesatorul de mezeluri Meda Prod 98, Venus Holiday (cu doua hoteluri pe litoral) si firma de contructii Medcons Instal.

IFFA 2019 – Subiect fierbinte: Tehnologii pentru siguranța alimentelor
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În perioada 4-9 mai 2019, companiile internaționale de vârf vor prezenta cele mai recente tehnologii la IFFA și vor furniza informații despre cele mai importante tendințe și evoluții din industria cărnii. De importanță majoră sunt, mai presus de toate, soluțiile menite să asigure o mai mare siguranță...

După Brexit, EDA anunță o posibilă ”apocalipsă” a laptelui
Autor: Nora Marin  /   vineri, 22 martie 2019

Cu o potențială posibilă de acțiune a Brexit în câteva zile, Asociația Europeană a Lactatelor (EDA) și-a exprimat îngrijorarea cu privire la impactul potențial asupra industriei europene a produselor lactate.   În timp ce guvernul britanic se luptă cu toate scenariile posibile - să se prăbușească fără înțelegere,...