Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: mariflor cauta vizibilitate la sial

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit zf.ro, producatorul de mezeluri Mariflor din Gherla, judetul Cluj, unul dintre procesatorii din industria alimentara de talie redusa, cauta cresterea prin livrarile in strainatate.

In timp ce producatorii mari de mancare precum CrisTim, Agricola Bacau sau Boromir si-au permis sa isi puna pe picioare departamente de export, pentru producatorii mici sau pentru cei de nivel mediu, una din putinele solutii pentru a ataca nisa exportului este participarea la targuri si expozitii in strainatate.

In acest context, aceasta firma, alaturi de alti aproape 60 de producatori romani de mezeluri, apa minerala, panificatie sunt prezenti de azi la targul SIAL din Paris, cel mai mare eveniment de business pentru industria alimentara mondiala din acest an.

Redactia revistei Fabrica de Carne este reprezentata la manifestare de o delegatie, urmand ca, la intoarcere, sa va prezentam ample relatari.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...