Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: mariflor cauta vizibilitate la sial

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit zf.ro, producatorul de mezeluri Mariflor din Gherla, judetul Cluj, unul dintre procesatorii din industria alimentara de talie redusa, cauta cresterea prin livrarile in strainatate.

In timp ce producatorii mari de mancare precum CrisTim, Agricola Bacau sau Boromir si-au permis sa isi puna pe picioare departamente de export, pentru producatorii mici sau pentru cei de nivel mediu, una din putinele solutii pentru a ataca nisa exportului este participarea la targuri si expozitii in strainatate.

In acest context, aceasta firma, alaturi de alti aproape 60 de producatori romani de mezeluri, apa minerala, panificatie sunt prezenti de azi la targul SIAL din Paris, cel mai mare eveniment de business pentru industria alimentara mondiala din acest an.

Redactia revistei Fabrica de Carne este reprezentata la manifestare de o delegatie, urmand ca, la intoarcere, sa va prezentam ample relatari.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...