Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: mariflor cauta vizibilitate la sial

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit zf.ro, producatorul de mezeluri Mariflor din Gherla, judetul Cluj, unul dintre procesatorii din industria alimentara de talie redusa, cauta cresterea prin livrarile in strainatate.

In timp ce producatorii mari de mancare precum CrisTim, Agricola Bacau sau Boromir si-au permis sa isi puna pe picioare departamente de export, pentru producatorii mici sau pentru cei de nivel mediu, una din putinele solutii pentru a ataca nisa exportului este participarea la targuri si expozitii in strainatate.

In acest context, aceasta firma, alaturi de alti aproape 60 de producatori romani de mezeluri, apa minerala, panificatie sunt prezenti de azi la targul SIAL din Paris, cel mai mare eveniment de business pentru industria alimentara mondiala din acest an.

Redactia revistei Fabrica de Carne este reprezentata la manifestare de o delegatie, urmand ca, la intoarcere, sa va prezentam ample relatari.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...