Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: mariflor cauta vizibilitate la sial

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit zf.ro, producatorul de mezeluri Mariflor din Gherla, judetul Cluj, unul dintre procesatorii din industria alimentara de talie redusa, cauta cresterea prin livrarile in strainatate.

In timp ce producatorii mari de mancare precum CrisTim, Agricola Bacau sau Boromir si-au permis sa isi puna pe picioare departamente de export, pentru producatorii mici sau pentru cei de nivel mediu, una din putinele solutii pentru a ataca nisa exportului este participarea la targuri si expozitii in strainatate.

In acest context, aceasta firma, alaturi de alti aproape 60 de producatori romani de mezeluri, apa minerala, panificatie sunt prezenti de azi la targul SIAL din Paris, cel mai mare eveniment de business pentru industria alimentara mondiala din acest an.

Redactia revistei Fabrica de Carne este reprezentata la manifestare de o delegatie, urmand ca, la intoarcere, sa va prezentam ample relatari.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...